Η επόμενη ημέρα των νεοφυών επιχειρήσεων

Ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση οργανώνει την «Ημέρα Επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ωνάσης».

Η «Ημέρα Επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ωνάσης», μία ημερίδα που φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε θεσμό, πραγματοποιείται την Τρίτη 31 Μαρτίου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Σε αυτή την πρώτη χρονιά, αντικείμενο τόσο των ομιλιών όσο και των βιωματικών εργαστηρίων που θα πραγματοποιηθούν, αποτελεί το «Scale up». Καταξιωμένοι άνθρωποι από το χώρο των επιχειρήσεων περιγράφουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ποια είναι τα επόμενα βήματα που ωριμάζουν το ξεκίνημα μιας νεοφυούς επιχείρησης, αναλύουν το θεσμικό πλαίσιο στον τομέα των επιχειρήσεων, καθώς και τους τρόπους χρηματοδότησης μιας νέας ιδέας.

Οι τρεις βασικοί άξονες της ημερίδας είναι: Εμπνέοντας την Επιχειρηματικότητα -Στηρίζοντας την Επιχειρηματικότητα- Μιλώντας για την Επιχειρηματικότητα.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου ΟΝΕΧ κ. Πάνος Ξενοκώστας θα είναι επίσημος ομιλητής στην «Ημέρα Επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ωνάσης».

Ο κος Ξενοκώστας, με ειδίκευση στην ίδρυση καινοτόμων και υψηλού ρίσκου εταιρειών, θα μοιραστεί με το κοινό τις εμπειρίες της επιχειρηματικής του δραστηριότητας σε μια ενδιαφέρουσα 15λέπτη ομιλία στην Ενότητα «Στηρίζοντας την Επιχειρηματικότητα».

Αμέσως μετά το τέλος των ομιλιών, και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους της Στέγης, θα πραγματοποιηθούν βιωματικά εργαστήρια επιχειρηματικότητας, με τη συμμετοχή του κοινού, μέσα από τα οποία εξίσου σημαντικοί επαγγελματίες θα μπορέσουν να μεταδώσουν με πολύ πρακτικό τρόπο την τεχνογνωσία τους και την εμπειρία τους πάνω σε συγκεκριμένες θεματικές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το σύνδεσμο http://aoen.onassis-scholars.gr/

Η Ημερίδα διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση.

Ταυτότητα Εκδήλωσης:

Πού: Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Πότε: Τρίτη 31 Μαρτίου 2015, 11:00
Διοργανωτής: Σύνδεσμος Υποτρόφων Ιδρύματος Ωνάση / Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση.
Είσοδος ελεύθερη