Η ΕΡΓΟΣΕ στηρίζει τις πυρόπληκτες περιοχές

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η εταιρεία συνεχίζει το κοινωνικό της έργο, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της, και σε συντονισμό με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Βοηθητικά μέσα και μέσα ατομικής προστασίας για 150 άτομα που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις πυρόπληκτες περιοχές, καθώς και χορηγία μέχρι 50.000 ευρώ για μεταφύτευση ελαιοδέντρων στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές προσφέρει η ΕΡΓΟΣΕ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της, η ΕΡΓΟΣΕ συνεχίζει το κοινωνικό της έργο, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της και σε συντονισμό με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Έτσι, έχει δρομολογήσει την παράδοση βοηθητικών μέσων (κώνους,  ταινίες κλπ), καθώς και Μέσων Ατομικής Προστασίας για 150 άτομα/ υλοτόμους που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις περιοχές που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Ακόμη, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, η ΕΡΓΟΣΕ θα προβεί σε χορηγία μέχρι 50.000 ευρώ που θα αφορά τη μεταφύτευση ελαιοδέντρων που η εταιρία διαθέτει από προηγούμενες συμβάσεις της σε περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Στο ίδιο πλαίσιο, εντείνει τις προσπάθειές της για εξεύρεση χορηγιών από άλλους φορείς και εταιρίες, ώστε το απόθεμα της σε ελαιόδεντρα να μεταφερθεί και να μεταφυτευθεί στους Δήμους που επλήγησαν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρία (www.ergose.gr ), ώστε να αξιοποιηθούν τα υπάρχοντα ελαιόδεντρα υπέρ των περιοχών που επλήγησαν.