Η αισθητική, η πολυτέλεια και η ηρεμία δίνουν ραντεβού στο Ariá Estate Suites and Spa της Μάνης

Η αισθητική, η πολυτέλεια και η ηρεμία δίνουν ραντεβού στο Ariá Estate Suites and Spa της Μάνης
Με 16 πολυτελείς σουίτες προσφέρει μια εκπληκτική αίσθηση διαμονής χάρη στον εσωτερικό σχεδιασμό, τους μεγάλους πολυτελείς χώρους, την ιδιαίτερη, άνετη και λειτουργική επίπλωση και συσκευές προηγμένης τεχνολογίας.

Το ξενοδοχείο 4 αστέρων Ariá Estate Suites & Spa στην τοποθεσία Αριά της Μάνης, ανάμεσα στην Αρεόπολη και το Λιμένι, κοντά στο το προϊστορικό σπήλαιο Απήδημα, αποτελεί κορυφαία επιλογή για όσους επιζητούν υψηλής ποιότητας εμπειρία διακοπών. Συνδυάζοντας ηρεμία, πολυτέλεια, την άγρια ομορφιά της μανιάτικης φύσης, απέραντο γαλάζιο, θέα δίχως όριο και εξαιρετικές περιηγήσεις.

Με 16 πολυτελείς σουίτες, χτισμένες αμφιθεατρικά, όλες με θέα στη θάλασσα, προσφέρει μια εκπληκτική αίσθηση διαμονής χάρη στον εσωτερικό σχεδιασμό, ο οποίος συνδυάζει λειτουργικά την πέτρα, τους μεγάλους πολυτελείς χώρους, την ιδιαίτερη, άνετη και λειτουργική επίπλωση και συσκευές προηγμένης τεχνολογίας.

Το Ariá Estate Suites & Spa, βραβευμένο ως Travellers’ Choice από το Tripadvisor, είναι ιδανικό για όσους αποζητούν λεπτές γαστρονομικές εμπειρίες. Το υπέροχο πρωινό, το νέο Tasty Bites μενού με μεσογειακές και τοπικές συνθέσεις γεύσεων από φρέσκα προϊόντα της περιοχής, τα κρασιά και τα κοκτέιλ από την επιλεγμένη λίστα του υπόσχονται υπέροχα γευστικά ταξίδια στη Μεσόγειο και στην παράδοση της Μάνης.

Μια διαφορετική εμπειρία εσωτερικής ισορροπίας για κάθε επισκέπτη διατίθεται στη βεράντα του Spa, από την οποία ατενίζει τη Μεσόγειο, αλλά και σε μια από τις επιλεγμένες θεραπείες στην αίθουσα του μασάζ.

Η απόλαυση ενός μαγικού ηλιοβασιλέματος αποτελεί το επιστέγασμα της απόλαυσης στους χώρους του Ariá Estate Suites & Spa. Το ξενοδοχείο αποτελεί σημείο εκκίνησης, για εξορμήσεις και εξερεύνηση σε οργανωμένες κοσμικές ή απόμακρες παραλίες της Μάνης που ολοκληρώνουν μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

Το υπέροχο Λιμένι, το Καραβοστάσι ή Νέο Οίτυλο, οι μικρές προστατευμένες παραλίες ανάμεσα στα Άλικα και τη Βάθεια, το εκπληκτικό σπήλαιο του Διρού, η Καρδαμύλη και το ακρωτήριο Ταίναρο, στο πιο νότιο σημείο της ηπειρωτικής Ευρώπης, είναι μερικές μόνο από τις δυνατότητες για μια τοπική εκδρομή ή κολύμβηση για επισκέπτες υψηλών απαιτήσεων και αισθητικής.

Οι κρατήσεις έχουν αρχίσει και η ενημέρωση του κοινού για όλες τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου γίνεται ηλεκτρονικά εδώ.