Η εταιρεία που έβγαλε 1 εκατομμύριο λίρες σε 4 ημέρες!

Η εταιρεία που έβγαλε 1 εκατομμύριο λίρες σε 4 ημέρες!

Η βρετανική εταιρεία Protein World απέδειξε πως η «δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση».

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το καλοκαίρι, με τις γυναίκες αλλά και τους άντρες να έχουν ξεκινήσει εξαντλητικές δίαιτες και συστηματική γυμναστική για να αποκτήσουν το «τέλειο κορμί» για τις παραλίες.

Τι γίνεται τώρα στις περιπτώσεις που δεν είναι «beach ready» ακόμα;

Ειδικά σκευάσματα πρωτεΐνης έρχονται να «βοηθήσουν» σε αυτό τον στόχο. Η εταιρεία Protein World φέρνει την επανάσταση στα προϊόντα πρωτεΐνης παρασκευάζοντας ένα νέο, καινοτόμο μείγμα – απαλλαγμένο από γενετικά μεταλλαγμένα συστατικά, το οποίο υπόσχεται σε όσους το καταναλώσουν να γίνουν πιο υγιείς, πιο αδύνατοι, πιο δυνατοί και σε καλύτερη φόρμα.

Η βρετανική εταιρεία κατάφερε να βγάλει 1 εκατομμύρια λίρες μέσα σε 4 ημέρες, αποδεικνύοντας πως η «δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση».

Αναλυτικότερα, για να προωθήσουν τα προϊόντα οι υπεύθυνοι τοποθέτησαν αφίσες κατά μήκους του μετρό του Λονδίνου στις οποίες απεικονιζόταν μια αρκετά γυμνασμένη γυναίκα με το μπικίνι . Η διαφημιστική αυτή καμπάνια κόστισε 250.000 λίρες – ενώ επέστρεψε πολλά περισσότερα.

Οι αφίσες ξεσήκωσαν ένα πλήθος αντιδράσεων με ομάδες φεμινιστριών να κάνουν λόγο για « διαπόμπευση του σώματος» και εκμετάλλευση της γυναίκας, ενώ κατηγορούν την εταιρεία πως θέλει να επιβάλλει ως ένα πρότυπο γυναίκας, αποκλείοντας «διαφορετικούς» σωματότυπους απ’ τις παραλίες.

Οι αντιδράσεις έχουν πάρει τέτοια έκταση, που οργανώσεις έχουν συσπειρωθεί για να «κατεβάσουν» τις αφίσες αυτές, ενώ στις 2 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία στο Hyde Park του Λονδίνου. Η εταιρεία δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο, αφού είναι απασχολημένη με το να μετρά τα κέρδη της.