Οι εταιρείες δεν λειτουργούν σε συνθήκες «εργαστηρίου», αλλά μέσα στην κοινωνία

Οι εταιρείες δεν λειτουργούν σε συνθήκες «εργαστηρίου», αλλά μέσα στην κοινωνία
Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, όλοι είμαστε, όλα είναι σε διαρκή εξέλιξη.

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, «βγήκαµε» από το 2020 πολύ σοφότεροι και µε σωρευµένες σηµαντικές εµπειρίες. Αυτή η «κληρονοµιά» αξιοποιείται προκειµένου στο 2021, αλλά και στο απώτερο µέλλον, να µετασχηµατίσουµε τη γνώση σε δράση, σε αποφάσεις, σε επιτυχίες. Με σχεδιασµό και σαφές πλάνο, µε αφοσίωση και αποφασιστικότητα.

«Γιατί όταν όλα γύρω µας αλλάζουν µε τεράστια ταχύτητα, δεν µπορούµε να µένουµε στάσιµοι, ούτε καν να κάνουµε µικρά «βηµατάκια». Οι ηγέτες οφείλουν να δείχνουν το δρόµο και αυτό σκοπεύουµε και εµείς να κάνουµε· να δίνουµε τον καλύτερό µας εαυτό για να κάνουµε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων.

Είναι σαφές ότι ο επιχειρηµατικός κόσµος επιβάλλεται να συµβάλλει -χωρίς να αγνοεί τα αποτελέσµατα- στην εµπέδωση µιας νέας κουλτούρας µε ήθος, µεγαλύτερη δικαιοσύνη και ισότητα, διαφορετικότητα και συµπερίληψη», αναφέρει ο Βασίλης Σταύρου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύµβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Οι νέες προτεραιότητες των πελατών

«Σε µια περίοδο όπου η κοινωνία δοκιµάζεται, εµείς οφείλουµε να βρισκόµαστε στο πλευρό της µε κάθε τρόπο. Πρώτα απ’ όλα, να καλύπτουµε το σύνολο των αναγκών της», τονίζει ο Βασίλης Σταύρου.

«Ξέρουµε καλά ότι ο πελάτης πλέον ζητεί τα πάντα, τη στιγµή που επιλέγει, από όπου και αν βρίσκεται. Υιοθετεί, επίσης, διαφορετικά κριτήρια επιλογής, όπως η ασφάλεια και η υγιεινή. Αναζητεί και πολυκαναλική εξυπηρέτηση. Σε αυτό το επίπεδο έχουν ρόλο να παίξουν τόσο το φυσικό όσο και το ηλεκτρονικό κατάστηµα, µε λύσεις σε θέµατα χρόνου, proximity και convenience. Εξάλλου, όλο και περισσότεροι επιδιώκουν να εξυπηρετούνται από το σπίτι. Κι εµείς είµαστε πλέον στην πόρτα τους», συμπληρώνει.

«Οι εταιρείες που έχουν ξεκάθαρο όραμα και αξίες, και αποτελούν οργανικό και αναφαίρετο κομμάτι της κοινωνίας, θα έχουν μέλλον» Βασίλης Σταύρου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος

Το ηλεκτρονικό κατάστηµά µας, το AB Eshop, εν µέσω πανδηµίας, ενισχύθηκε µε ακόµα περισσότερες λύσεις για την παράδοση των online παραγγελιών µέσα από  νέες συνεργασίες (delivery.gr), µε την περαιτέρω ανάπτυξη του αριθµού των καταστηµάτων που εξυπηρετούν τις online αγορές, και σε άλλες πόλεις  της Ελλάδας (ΑΒ Delivery), µε υπηρεσίες για «έξυπνη» και ασφαλή παραλαβή από τα φυσικά καταστήµατα (AB Collect), που συνεχώς αναπτύσσονται. Και, φυσικά, µε τη λειτουργία του AB Home Shop Center, ενός κέντρου διανοµής που εξυπηρετεί αποκλειστικά τις ηλεκτρονικές παραγγελίες, για την Αττική, µέσα από το AB Eshop.

Την ίδια στιγµή, ο παράγων «τιµή» είναι στην κορυφή της ατζέντας. Δηµιουργούµε «αξία» σε επίπεδο τιµών, ποικιλίας, ποιότητας και εξυπηρέτησης, αλλά και σε επίπεδο επιβράβευσης πελατών µε το µοναδικό σχήµα πιστότητας AB Plus και τις προσωποποιηµένες προσφορές.

Επενδύουμε και το 2021

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, πιστεύουµε και συµβάλλουµε στη γρήγορη και πλήρη επανεκκίνηση της αγοράς. Γι’ αυτό δίνουµε προτεραιότητα στην ασφάλεια και στηρίζουµε τη χώρα µε επενδύσεις υλοποιώντας το αναπτυξιακό πλάνο µας. Ήδη, επενδύσαµε στο ηλεκτρονικό εµπόριο, ενώ στα πλάνα µας εντάσσονται νέα καταστήµατα και ανακαινίσεις, ενίσχυση του δικτύου franchise, επέκταση των νέων concepts και  των νέων υπηρεσιών, όπως το Armonia και το La Fromagerie σε περισσότερα καταστήµατα.

«Στην ΑΒ, επενδύουµε συστηµατικά στην αναβάθµιση των λειτουργικών και των παραγωγικών µας µονάδων, από τις αποθήκες και τα καταστήµατά µας, µέχρι τα φορτηγά που µεταφέρουν τα προϊόντα µας- όλοι είµαστε, όλα είναι σε διαρκή εξέλιξη» σηµειώνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύµβουλος της ΑΒ.

Συνολικά, πάνω από 50 εκατ. ευρώ θα αξιοποιηθούν για την προσθήκη νέων καταστηµάτων, την ανακαίνιση υφιστάµενων, την ψηφιοποίηση των συστηµάτων και τη βελτίωση των υποδοµών της εφοδιαστικής αλυσίδας. Επιπλέον 200 εκατ. ευρώ θα επενδυθούν σε τιµές και προσφορές.

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος συνδυάζουµε το επιχειρηµατικό όφελος µε το κοινωνικό αποτύπωµα. «Οι εταιρείες δεν λειτουργούν σε συνθήκες «εργαστηρίου», αλλά µέσα στην κοινωνία», καταλήγει ο Βασίλης Σταύρου.