Η flydubai συνδέει τη Θεσσαλονίκη με το παγκόσμιο δίκτυο της Emirates

Η flydubai συνδέει τη Θεσσαλονίκη με το παγκόσμιο δίκτυο της Emirates

Τρεις πτήσεις την εβδομάδα θα δίνουν από τον Ιούνιο στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να ταξιδέψουν προς το Ντουμπάι και από εκεί σε μακρινούς προορισμούς.

Ξεκινούν, από τις 15 Ιουνίου, οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Ντουμπάι με την αεροπορική εταιρεία flydubai, δίνοντας τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να συνδέονται εύκολα με πτήσεις στο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates, χάρη στη συνεργασία των δύο εταιρειών.

Οι ταξιδιώτες από τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές θα μπορούν να πετάξουν με τη flydubai, από τη Θεσσαλονίκη στο Ντουμπάϊ, τρεις φορές την εβδομάδα (κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή) και να συνδεθούν εύκολα με πτήσεις της Emirates προς προορισμούς όπως το Γιοχάνεσμπουργκ, η Αδελαΐδα, η Μπανγκόκ, το Χονγκ Κονγκ, η Μελβούρνη, το Σίδνεϋ, η Σιγκαπούρη και πολλοί άλλοι.

Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν όλο το ταξίδι μέσω της Emirates ή της flydubai και να ταξιδέψουν με ένα ενιαίο εισιτήριο. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με ένα Boeing 737, 162 θέσεων στην οικονομική και 12 θέσεων στη διακεκριμένη Θέση.