Η Friesland Campina Hellas- NOYNOY στηρίζει τους συνανθρώπους μας με «Φροντίδα και Αγάπη» από την αρχή της πανδημίας

Η Friesland Campina Hellas- NOYNOY στηρίζει τους συνανθρώπους μας με «Φροντίδα και Αγάπη» από την αρχή της πανδημίας
Πρόσφερε περισσότερα από 1.900.000 ποτήρια γάλα ΝΟΥΝΟΥ και 140.000 κύπελλα γιαουρτιού ΝΟΥΝΟΥ.

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες, που διαμορφώθηκαν λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, επηρέασαν  την ανθρωπότητα σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο και όχι µόνο, αλλάζοντας ριζικά την καθημερινότητα όλων και µας οδήγησαν σε µια καινούργια πραγματικότητα. Νέα µέτρα, νέοι ρυθμοί και νέες ισορροπίες όλοι χρειάστηκε να βρούμε, για να µπορούµε να είμαστε ασφαλείς και να προστατεύουμε τόσο τον εαυτό µας όσο και τους γύρω µας.

Με ευαισθησία και σεβασμό η εταιρεία συνέχισε πιστά την προσφορά γαλακτοκομικών προϊόντων στους συνανθρώπους μας, που βρίσκονταν σε ανάγκ​η.

Πολλοί συνάνθρωποί µας, βέβαια, βρέθηκαν από την πρώτη στιγµή σε ανάγκη αναζητώντας βοήθεια, στήριξη και αλληλεγγύη. Η ευαισθητοποίηση και η ανταπόκριση ήταν άµεση και αποτελεσµατική από φορείς, οργανισµούς και εταιρείες. Στο πλευρό τους στάθηκε αρωγός και η FrieslandCampina Hellas – ΝΟΥΝΟΥ, µια εταιρεία που ξεχωρίζει για το ανθρώπινο πρόσωπό της, την ανιδιοτελή προσφορά και τις πράξεις αλληλεγγύης που υλοποιεί µέσα από το πρόγραµµα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κύκλος Φροντίδας». Στο πλαίσιο αυτού, ακόµη και σε µια τόσο δύσκολη συγκυρία, ξεπέρασε τις προκλήσεις και µε υψηλό αίσθηµα ευθύνης, ευαισθησίας και ενσυναίσθησης υλοποίησε ουσιαστικές πρωτοβουλίες προσφοράς από τη µία άκρη της Ελλάδας στην άλλη. Συγκεκριµένα, µε την πρωτοβουλία «Φροντίδα και Αγάπη», που τέθηκε υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήµων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) υποστηρίζοντας το πρόγραµµα «Βοήθεια στο Σπίτι» και παρόµοιες δράσεις τις οποίες ανέπτυξαν οι Δήµοι για να αντιµετωπίσουν τις έκτακτες ανάγκες των συµπολιτών µας, προσέφερε συνολικά πάνω από 1.900.000 ποτήρια γάλα ΝOYNOY και 140.000 κύπελλα γιαουρτιού ΝΟΥΝΟΥ ενισχύοντας περισσότερους από 40 Δήµους και 45 Φορείς σε όλη τη χώρα. Έτσι, σε συνεργασία µε τους 10 µεγαλύτερους Δήµους, όπως Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Ηρακλείου, Λαρισαίων, Βόλου, Περιστερίου, Ρόδου, Ιωαννίνων, Πύργου στήριξε πάνω από 44.000 συνανθρώπους µας. Παράλληλα, στις πρωτοβουλίες προσφοράς της εταιρείας εντάχθηκαν και περιοχές που είχαν τεθεί σε αποµόνωση λόγω της πανδηµίας για συγκεκριµένο χρονικό διάστηµα, όπως η Δαµασκηνιά και η Δραγασιά του Δήµου Βοΐου, ο Εχίνος του Δήµου Μύκης, η Μεσοποταµία του Δήµου Καστοριάς, η Φούστανη Αλµωπίας στην Πέλλα, καθώς και άλλες περιοχές που αντιµετώπισαν σοβαρά προβλήµατα όπως οι Δήµοι Ξάνθης, Καστοριάς, Κοζάνης, Χαλκίδας, Κοµοτηνής, Ερµιονίδας, Μυτιλήνης, Ζακύνθου, που η εταιρεία στήριξε έµπρακτα συνεισφέροντας στις ανάγκες περισσότερων από 9.000 ωφελούµενων συνανθρώπων µας.

«Φροντίδα και Αγάπη» από τη μία άκρη της Ελλάδας έως την άλλη.

Από τη µία άκρη της Ελλάδας έως την άλλη, η FrieslandCampina Hellas-NOYNOY ανταποκρίνεται πάντα µε ευθύνη στις ανάγκες των συνανθρώπων µας, µε ιδιαίτερη, όµως,  ευαισθησία, «φροντίδα και αγάπη» για τα παιδιά και τις ευπαθείς οµάδες. Οι δράσεις της στηρίζονται στη φιλοσοφία της ότι το καλό χρειάζεται να γίνεται αθόρυβα και ουσιαστικά. Άλλωστε, η φροντίδα για τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον αποτελεί θεµελιώδη αξία για την εταιρεία και δε σταµατά ποτέ. Με αυτό τον τρόπο, συνεχίζει τον δικό της «Κύκλο Φροντίδας», έναν Κύκλο χωρίς αρχή και τέλος, µε προσήλωση στην έµπρακτη προσφορά, για το σήµερα και τις επόµενες γενιές.