Η Generation Y χορηγός στο βιωματικό σεμινάριο: «Μεγαλώστε “έξυπνα” παιδιά, με την καρδιά σας»

Η Generation Y χορηγός στο βιωματικό σεμινάριο: «Μεγαλώστε “έξυπνα” παιδιά, με την καρδιά σας»
Photo: pixabay.com

Πώς μπορεί να βρεθεί η λύση όταν οι καθημερινές επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις απορροφούν τον χρόνο των γονέων με τα παιδιά τους.

Ως συνδιοργανώτρια εταιρεία και χορηγός συμμετέχει η Generation YInternational eBusiness Experts στο σεμινάριο ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα «Μεγαλώστε “έξυπνα” παιδιά, με την καρδιά σας», το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018, στις 18.00 στο θέατρο «Παλλάς».

Οι περισσότεροι γονείς σήμερα νιώθουν ότι οι καθημερινές επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις απορροφούν τον χρόνο τους, δημιουργώντας ένα επικοινωνιακό κενό με τα παιδιά τους.

Το σεμινάριο «Μεγαλώστε “έξυπνα” παιδιά, με την καρδιά σας», έρχεται να μειώσει αυτό ακριβώς το κενό, δίνοντας απαντήσεις και λύσεις, με εργαλείο τις επιστημονικές μεθόδους του έμπειρου life coach Δρ. Γιάννη Καλογεράκη.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Generation YInternational eBusiness Experts, κ. Αναστάσιος Σπανίδης, αποτελεί μέλος της οργανωτικής επιτροπής της εκδήλωσης, η οποία από κοινού έχει αποφασίσει ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για σχετικές ενέργειες που αφορούν στα παιδιά.

Σε δήλωσή του, ο κ. Σπανίδης εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συμμετάσχει στη διοργάνωση: «Ως εταιρεία τεχνολογικής καινοτομίας οφείλουμε να είμαστε αρωγοί στην εξελικτική διαδικασία των γενεών, χωρίς όμως να αποδεχόμαστε τα στοιχεία της εκείνα που μπορεί να είναι επιβλαβή για τα παιδιά. Είναι ευθύνη μας, ως γονείς, να είμαστε ουσιαστικά κοντά τους και να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην ορθή και ολοκληρωμένη διαπαιδαγώγησή τους».

Η Generation Y στηρίζει έμπρακτα πρωτοβουλίες που τοποθετούνται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και καταπιάνονται με ευαίσθητα κοινωνικά θέματα, ενώνοντας αυτή τη φορά τις δυνάμεις της με δυναμικά στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων και γνωστούς επιχειρηματίες, για να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του φαινομένου του επικοινωνιακού χάσματος ανάμεσα στους εργαζόμενους γονείς και τα παιδιά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://goo.gl/mitPEK