«Οι γιατροί του Μάικλ Τζάκσον τον εκμεταλλεύονται»

«Οι γιατροί του Μάικλ Τζάκσον τον εκμεταλλεύονται»

Κατάθεση της πρώην συζύγου του «Βασιλιά της Ποπ».

Οι γιατροί του Μάικλ Τζάκσον, διαγωνίζονταν για το ποιος θα του χορηγήσει τα πιο δυνατά φάρμακα ώστε ο «Βασιλιάς της Ποπ» να μπορεί να αντιμετωπίσει τον «απίστευτο» φόβο του για τον πόνο, υποστήριξε η πρώην σύζυγος του κατά τη διάρκεια ένορκης κατάθεσης στη δίκη για το θάνατο του διάσημου καλλιτέχνη.

«Ο φόβος του για τον πόνο ήταν απίστευτος. Νομίζω πως οι γιατροί προσπαθούσαν να επωφεληθούν από αυτό», είπε η Ντέμπι Ρόουι στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες. «Δυστυχώς ορισμένοι από τους γιατρούς αποφάσισαν να δουν ποιος θα δώσει του Μάικλ το πιο δυνατό ηρεμιστικό, όταν αυτός πονούσε», πρόσθεσε.

Η Ρόουι, η οποία σπάνια έχει μιλήσει δημοσίως για τον Τζάκσον, δήλωσε ότι ο καλλιτέχνης βρισκόταν σε θεραπεία για διάφορες παθήσεις, συμπεριλαμβανομένου του Συστηματικού Ερυθηματώδους Λύκου και σοβαρές ουλές από εγκαύματα στο κεφάλι, τα οποία υπέστη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας τηλεοπτικής διαφήμισης της Pepsi το 1984.

Η Ρόουι και ο Τζάκσον ήταν παντρεμένοι από το 1996 έως και το 1999 και είναι η μητέρα των δύο μεγαλύτερων παιδιών του «Βασιλιά της Ποπ». Ωστόσο, η Ρόουι δεν έχει την επιμέλεια των παιδιών, τα οποία ζουν με τη γιαγιά τους, Κάθριν Τζάκσον.

Διαβάστε ακόμη: Michael Douglas-Catherina Zeta Jones: 300 εκατ.ευρώ ανάμεσα τους