Η Γκαλ Γκαντότ αποκαλύπτει: Από πού εμπνεύστηκε τον ρόλο της Wonder Woman

Η Γκαλ Γκαντότ αποκαλύπτει: Από πού εμπνεύστηκε τον ρόλο της Wonder Woman
epa05221488 Israeli actress Gal Gadot attends a presser for the movie 'Batman vs Superman, Dawn of Justice' in Mexico City, Mexico, 19 March 2016. The movie will debut in Mexico, on 24 March. EPA/ALEX CRUZ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλα όσα δήλωσε σε συνέντευξή της στο Vanity Fair η ηθοποιός.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν αυτή που την ενέπνευσε για το ρόλο της ως Wonder Woman δήλωσε σε συνέντευξή της στο Vanity Fair η ηθοποιός Γκαλ Γκαντότ. Όπως ανέφερε, ένα σχετικό ντοκιμαντέρ στάθηκε η αφορμή για να συνδέσει την -αγαπημένη σε όλους- πριγκίπισσα με την ηρωίδα, που υποδύθηκε.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θυμάμαι να βλέπω ένα ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και υπήρχε ένα σημείο, όπου όλοι έλεγαν πόση συμπόνια και φροντίδα είχε για τους ανθρώπους και αμέσως σκέφτηκα «Ντινγκ, ντονγκ! Αυτή θα έπρεπε να είναι η Wonder Woman μας».

Η ηθοποιός δήλωσε ακόμα ότι τα κοινά σημεία της αδικοχαμένης πριγκίπισσας και της ηρωίδας Wonder Woman, που είναι η καλοσύνη προς τον συνάνθρωπο και η προσφορά, είναι πάρα πολύ σημαντικά και όχι κάτι γενικό που βρίσκεται στον κάθε άνθρωπο, καθώς πάνω σε αυτό το αίσθημα της αλληλεγγύης βασίζονταν οι ζωές και των δύο γυναικών.

Όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι η πιο συγκινητική στιγμή της ταινίας, που την επηρέασε, εκείνη απάντησε: «Δεν μπορώ να σου πω για τη στιγμή, που η ταινία με έκανε να κλάψω, καθώς αυτό συνέβη από την αρχή της. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Την παρακολουθούσα και ξαφνικά δεν ήμουν η ηθοποιός, η παραγωγός ή κάποιος άλλος ρόλος πάνω στο σετ. Ήμουν ένα μικρό κορίτσι από κάποιο προάστιο του Ισραήλ, που έβλεπε αυτόν τον καταπληκτικό χαρακτήρα να κάνει όλα αυτά τα καταπληκτικά πράγματα. Και δεν κλαίω τόσο εύκολα. Δεν είμαι ο τύπος της γυναίκας, που βλέπει διαφημίσεις και κλαίει, απλά η ταινία είχε ένα δυνατό αντίκτυπο πάνω μου και αυτό με βρήκε απροετοίμαστη. Συνήθως μαζεύω τα δάκρυα μου για εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως όταν είμαι έγκυος».