Η Globalsat επεκτείνεται με τη δημιουργία νέων γραφείων στην Κρήτη

Η Globalsat επεκτείνεται με τη δημιουργία νέων γραφείων στην Κρήτη
Στόχος η άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών του δικτύου συνεργατών και των επιχειρησιακών πελατών στην Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου.

Η Globalsat, μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες της ελληνικής αγοράς και ηγετικός όμιλος στην αντιπροσωπεία και διάθεση ηλεκτρονικών και τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών, ανακοίνωσε τη δημιουργία νέων γραφείων στο Ηράκλειο της Κρήτης, με στόχο την παροχή του συνόλου των προϊόντων, των υπηρεσιών και των τεχνολογικών λύσεων στην αγορά της Κρήτης, καθώς και στις αγορές των Δωδεκανήσων, των Κυκλάδων και του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Το νέο γραφείο, εντάσσεται στο ευρύτερο στρατηγικό σχέδιο του Ομίλου για άμεση και αποτελεσματικότερη γεωγραφική κάλυψη των αναγκών του δικτύου συνεργατών και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Κρήτη και στα νησιά του Αιγαίου και επιδιώκουν να μετασχηματιστούν ψηφιακά και ενεργειακά. Η Globalsat, μέσω της εξειδικευμένης και έμπειρης ομάδας του γραφείου στην Κρήτη, θα παρέχει υποστήριξη στους συνεργάτες και πελάτες της με το πλήρες portfolio των προϊόντων τεχνολογικού επαγγελματικού εξοπλισμού, των επαγγελματικών λύσεων ψηφιακής σήμανσης Samsung, των οικιακών συσκευών TCL και μικροσυσκευών SENCOR, καθώς και των λύσεων πράσινης ενέργειας. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της πράσινης μετάβασης των επιχειρήσεων, η εταιρεία θα προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων λύσεων που περιλαμβάνει λύσεις ηλεκτροκίνησης, λύσεις smart metering IoT, καθώς και λύσεις εγκατάστασης και χρηματοδότησης φωτοβολταϊκών συστημάτων  ιδιοκατανάλωσης σε επιχειρήσεις.

Το γραφείο της Globalsat στην Κρήτη ανέλαβε ο Μένανδρος Παντελλίδης, στέλεχος της Vodafone Ελλάδος για περισσότερα από 25 έτη, στη θέση του Περιφερειακού Δ/ντή της Κρήτης, ο οποίος έχει υπό την ευθύνη του την Περιφερειακή Διεύθυνση της Globalsat για την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου, αξιοποιώντας τη μακρά εμπειρία του στον χώρο των τηλεπικοινωνιών.

Η δημιουργία των νέων γραφείων στην Κρήτη πιστοποιούν τη συνεχή ανάπτυξη της Globalsat, η οποία σήμερα αποτελεί την κορυφαία εταιρεία παροχής λύσεων για την ψηφιακή και την πράσινη μετάβαση των επιχειρήσεων. Βρισκόμαστε στην καρδιά του ελληνικού τουρισμού, στην Κρήτη και το Αιγαίο και στοχεύουμε στο να βοηθήσουμε την αποδοτικότητα και ανταγωνιστικότητα των ξενοδοχείων, αλλά και όλων των επιχειρήσεων που μεταβαίνουν σε μια νέα εποχή λειτουργίας’, σημείωσε ο Μένανδρος Παντελλίδης, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: