Η Google καθυστερεί την επιστροφή στο γραφείο- Βλέπει ευέλικτη εβδομάδα εργασίας

Η Google καθυστερεί την επιστροφή στο γραφείο- Βλέπει ευέλικτη εβδομάδα εργασίας
epa08257757 (FILE) - A man uses his mobile phone while walking past the Google logo in Singapore, 06 December 2019 (reissued 29 February 2020). Google has expanded travel restrictions on employees after a person tested positive for coronavirus at the company's Zurich. According to media reports, by March employees will see restrictions on traveling to Japan, South Korea, China, Iran and parts of Italy. EPA/WALLACE WOON Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τι προβλέπει το πρόγραμμα «ευέλικτης εβδομάδας εργασίας». Πόσες ημέρες απασχόληση από το σπίτι και πόσες στο γραφείο, όταν θα είναι πλέον ασφαλής η επιστροφή των υπαλλήλων της.

Να εργάζονται από το σπίτι έως τον Σεπτέμβριο της επόμενης χρονιάς θα επιτρέψει η Google, καθυστερώντας την επιστροφή στο γραφείο για μερικούς μήνες, σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times.

Η εταιρεία θα δοκιμάσει επίσης την ιδέα «ευέλικτης εβδομάδας εργασίας», όταν θα είναι πλέον ασφαλής η επιστροφή στο γραφείο, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Sundar Pichai σε email προς το προσωπικό.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, οι εργαζόμενοι της Google αναμένεται να εργάζονται τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα στο γραφείο και τις υπόλοιπες από το σπίτι, σύμφωνα με την εφημερίδα.

«Δοκιμάζουμε αν ένα ευέλικτο μοντέλο εργασίας θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη παραγωγικότητα, συνεργασία και ευεξία», έγραψε ο Pichai στο email.