Η Icap Group επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Κύπρο

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η εταιρεία επεκτείνει τη δραστηριότητά της με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Tην επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Κύπρο επεκτείνει η ICAP Group, παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και προϊόντων σε τρεις βασικές κατηγορίες: Υπηρεσίες Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου (και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών), Marketing & Πωλήσεων και Υπηρεσίες Ανθρωπίνων Πόρων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από τον Μάιο του 2018, η θυγατρική εταιρεία στην Λευκωσία παρέχει στις τοπικές επιχειρήσεις τις καινοτόμες λύσεις της ICAP ενώ μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας του Ομίλου με την Dun & Bradstreet, η ICAP Cyprus θα παρέχει πληροφορίες για 280 εκατομμύρια επιχειρήσεις σε περισσότερες από 190 χώρες.

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ICAP Group, τόνισε «Είμαστε ευτυχείς που η ICAP επεκτείνει τη δραστηριότητα της στην Κύπρο. Μέσω της ICAP Κύπρου, θα ενισχύσουμε το όραμα μας να είμαστε η «Πρώτη Επιλογή των πελατών» προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, δοκιμασμένες στην ελληνική καθώς και σε άλλες αγορές».

Ο Γιάννος Ασιώτης, Managing Director της ICAP Cyprus, πρόσθεσε, «Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποτελούμε μέλη της οικογένειας της ICAP Group και θα έχουμε την ευκαιρία να επωφεληθούμε από την μακρόχρονη εμπειρία και κατάρτιση της ICAP, όπως επίσης και να μεταφέρουμε γνώση και βέλτιστες πρακτικές από τις συνεργασίες του Ομίλου με εταιρείες διεθνούς εμβέλειας με ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια αγορά. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις κυπριακές επιχειρήσεις και στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, αναπτύσσοντας ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας».