Η οικογένεια Ζούκερμπεργκ κινείται σε ρυθμούς Star Wars

Η οικογένεια Ζούκερμπεργκ κινείται σε ρυθμούς Star Wars

Ούτε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν κατάφερε να υποκύψει στον πειρασμό να ανεβάσει φωτογραφίες της κόρης του στο Facebook.

Ο CEO του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, απολαμβάνει κάθε στιγμή με τη νεογέννητη κόρη του, κατά τη διάρκεια της άδειας πατρότητας που έχει λάβει. Μέσα σε διάστημα λίγων μόλις εβδομάδων έχει αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες με τον ίδιο να αλλάζει πάνα στην κόρη του, να της διαβάζει το βιβλίο «Αρχές της Φυσικής για μωρά», καθώς και να την αγκαλιάζει με φόντο τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του σπιτιού τους.

Την Πέμπτη, ο διευθύνων σύμβουλος της δημοφιλέστερης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης απέδειξε πως και η οικογένεια Ζούκερμπεργκ κινείται όπως όλος ο πλανήτης στον ρυθμό της πρεμιέρας της νέας ταινίας Star Wars. Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ανήρτησε μία φωτογραφία με την κορούλα του, η οποία περιβαλλόταν από μία σειρά χαρακτηριστικών αντικειμένων της σειράς ταινιών, όπως το φωτόσπαθο.

Η μικρούλα Μαξ, η οποία μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με την μητέρα της Πρισίλα Τσαν, έχει γίνει από την πρώτη κιόλας ημέρα της γέννησής της, ένα από τα πιο δημοφιλή παιδιά στο Διαδίκτυο!

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η Πρισίλα Τσαν που κέρδισε τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ;