Η InstaShop μπήκε στις παραγγελίες σούπερ μάρκετ και υπόσχεται παράδοση σε μία ώρα

Η InstaShop μπήκε στις παραγγελίες σούπερ μάρκετ και υπόσχεται παράδοση σε μία ώρα
Στην εφαρμογή ήδη είναι διαθέσιμα περισσότερα από 1.000.000 προϊόντα.

Σε μια ώρα θα μπορούν να έχουν στο σπίτι τους και οι Αθηναίοι πλέον τα ψώνια που κάνουν μέσω της εφαρμογής InstaShop από επώνυμα καταστήματα, σούπερ μάρκετ και άλλα.

Στην εφαρμογή ήδη είναι διαθέσιμα περισσότερα από 1.000.000 προϊόντα, ενώ δίνεται και η δυνατότητα στον καταναλωτή, να προσθέσει κάποιο αντικείμενο αφού έχει ολοκληρώσει την παραγγελία, ή να επιλέξει άμεσα και εύκολα αντικατάσταση σε περίπτωση εξαντλημένου προϊόντος.

Ήδη, εδώ και λίγα 24ωρα υπάρχει σχετική διαφήμιση τόσο στην τηλεόραση, όσο και στα Social media, η οποία ενημερώνει για την είσοδο της εφαρμογής και στην Ελλάδα.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εφαρμογής, αυτά τα προϊόντα θα αποστέλλονται στην ίδια τιμή όπως στα φυσικά καταστήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από τον περασμένο Μάιο είχε ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας με τον ΑΒ Βασιλόπουλος, ενώ επεκτάθηκε και σε άλλα καταστήματα όπως Mασούτης, Θανόπουλος, My Market και Pet City.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η InstaShop δημιουργήθηκε το 2015 από τον Γιάννη Τσιώρη και την Ιωάννα Αγγελιδάκη και εξαγοράστηκε τον Αύγουστο του 2020 από τη Delivery Hero έναντι 360 εκατ. δολαρίων, μια από τις μεγαλύτερες εξαγορές start up εταιρειών τα τελευταία χρόνια και εν μέσω πανδημίας.