«Η υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου ένα το πρώτο βήμα για την αξιολόγση»

«Θα δώσουμε τη δύσκολη αυτή μάχη μαζί με την κοινωνία και δίπλα στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας» δήλωσε η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

«Θα δώσουμε τη δύσκολη αυτή μάχη μαζί με την κοινωνία και δίπλα στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας» δηλώνει η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου που, με δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ λίγες ώρες μετά την πρώτη κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή, χαρακτηρίζει την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου ένα πρώτο, αλλά καθοριστικό βήμα για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και να ανοίξει η συζήτηση για το χρέος.

Η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι το επόμενο οκτάμηνο θα είναι πολιτικά και κοινοβουλευτικά πυκνό και δημοσιονομικά δύσκολο, αλλά υπάρχει η δυνατότητα από τα μέσα του 2016 να φύγουμε από την ύφεση.

«Η υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τη νέα κυβέρνηση είναι ένα πρώτο, αλλά καθοριστικό, βήμα ώστε να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση και να ανοίξει η συζήτηση για το ζήτημα του χρέους. Το επόμενο οκτάμηνο θα είναι πολιτικά και κοινοβουλευτικά πυκνό και δημοσιονομικά δύσκολο. Από τα μέσα του 2016 και με μια θετική διαπραγμάτευση για το χρέος υπάρχει η δυνατότητα να φύγουμε από την ύφεση, να περάσουμε στην ανάπτυξη και να θεραπεύσουμε κοινωνικές πληγές σχεδιάζοντας το μέλλον της Ελλάδας βασισμένο σε κοινωνική δικαιοσύνη» αναφέρει η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Θα δώσουμε τη δύσκολη αυτή μάχη μαζί με την κοινωνία και δίπλα στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας που έχουν σηκώσει ανισομερώς το βάρος της κρίσης και συνεχίζουν να υφίστανται μεγάλες αδικίες».