Οι Ήρωες του Covid-19 Βόρειας Ελλάδας, βραβεύτηκαν στη Θεσσαλονίκη

Οι βραβευθέντες προέρχονται από τον χώρο της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης, του Εθνικού Συστήματος Υγείας, των σωμάτων ασφαλείας, της εκπαίδευση καθώς και από  επιχειρηματικό κόσμο.

Με απόλυτη επιτυχία και τηρώντας τις οδηγίες ασφάλειας που ορίζει η Πολιτεία, διοργάνωσε η εταιρεία επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων PR BIZZ, την εκδήλωση βράβευσης των «Ηρώων του Covid-19 στη Β. Ελλάδα», στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» της Helexpo.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κυρία Νίκη Κεραμέως καθώς και ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κύριος Θεόδωρος Καράογλου. Την εκδήλωση  παρουσίασε η Ράνια Θρασκιά.

Μεγάλοι Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και η RECYCLE GREECE TSERKEZIDIS.

Ο Γιάννης και η Νίκη Καρανταλή των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Μεγάλοι Χορηγοί της βραδιάς των Βραβείων των «Ηρώων του Covid-19» στη Β. Ελλάδα
Ο κ. Νίκος Τσερκεζίδης, πρόεδρος της Recycle Greece, η κα Εύα Σιαμπανοπούλου, Non Executive CEO της Recycle Greece Tserkezidis και ο Γιώργος Ρίζος της PR.BIZZ και Εμπορικός Διευθυντής της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΕ
Από τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, βραβεύτηκαν ο κ. Κωνσταντίνος Κουκούντζος, Διευθύνων Σύμβουλος και ο κ. Νικόλαος Κουκούντζος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας KLEEMANN HELLAS ΑΒΕΕ

Οι βραβευθέντες προέρχονται από τον χώρο της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης, του Εθνικού Συστήματος Υγείας, των σωμάτων ασφαλείας, της εκπαίδευση καθώς και από  επιχειρηματικό κόσμο.

Τους «ήρωες» της καθημερινής μάχης κατά της πανδημίας, συνεχάρη η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία, Νίκη Κεραμέως, ενώ αναφέρθηκε, ειδικότερα, σε όσους αυτή την περίοδο «ξεχώρισαν» στο χώρο της εκπαίδευσης.

Στην «καθολική πλειοψηφία της ευθύνης», η οποία υιοθετεί στην καθημερινότητα του τις οδηγίες των ειδικών, μέχρις ότου η επιστημονική κοινότητα αντιμετωπίσει δραστικά την πανδημία, αναφέρθηκε ο βραβευθείς υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κύριος Θεόδωρος Καράογλου. Ο κ. Καράογλου ευχαρίστησε τους ανθρώπους της «πρώτης γραμμής» γιατρούς, νοσηλευτές, αστυνομικούς, κ.α., αλλά και τις πάρα πολλές επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του, από την αρχή της πανδημίας, προσφέροντας υγειονομικό υλικό, μάσκες, απολυμαντικά φάρμακα και υγειονομικό υλικό σε δομές του εθνικού συστήματος υγείας στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Ο κ. Μανώλης Δάφτης , Χημικός, Διευθυντής Υγείας, Ασφάλειας και Εκπαίδευσης της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ
Η παρουσιάστρια της βραδιάς Ράνια Θρασκιά με τον κ. Δημήτρη Μεντεκίδη, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Σ. Μεντεκίδη ΑΕ , Διός και Σέλι Φυσικό Μεταλλικό Νερό
Η κα Κωνσταντίνα Δεληαργύρη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της AS COMPANY AE με την κα Κυριακή Δοβλέτογλου, CSR Consultant της LIDL Hellas.

«Οι δύσκολοι καιροί γεννούν ήρωες. Και οι ήρωες είναι ανάμεσα μας» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και πρόσθεσε: «Είναι οι νοσηλευτές, οι γιατροί, οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, στο φωτισμό, είναι πολλοί εθελοντές που αυτές τις δύσκολες μέρες βρίσκονται κοντά στον συνάνθρωπο. Αλλά και επιχειρηματίες που στάθηκαν δίπλα μας, στον ανθρώπινο πόνο, επιδεικνύοντας αλληλεγγύη. Ευχαριστούμε πολύ όλους».

Τέλος, η επικοινωνιολόγος της PR BIZZ, Νάνσυ Υφαντίδου, δήλωσε στον χαιρετισμό της ότι «η ιδέα για την εκδήλωση Οι Ήρωες του Covid-19 γεννήθηκε μέσα σε συνθήκες δύσκολες, συνθήκες που βιώνει όλη η κοινωνία, συνθήκες που πρέπει να αναδειχθεί το καλό και να ξεχωρίσει το αληθινό από το ψεύτικο» Επιπλέον, παρακίνησε όλες τις επιχειρήσεις να μιμηθούν τις καλές πρακτικές αλληλεγγύης και κοινωνικής δράσης.

Η κα Αγάπη Παπαδοπούλου, Deputy CEO- Marketing και CSR Director της Μπάρμπα Στάθης ΑΒΕΕ

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο βουλευτής και γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης,  οι βουλευτές  Κωνσταντίνος Γκιουλέκας,  Έλενα Ράπτη, Στράτος Σιμόπουλος, Άννα Ευθυμίου, Δημήτρης Κούβελας, ο Υποστράτηγος  Μαυρόπουλος Λάζαρος, Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, οι Διοικητές  των δημόσιων νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ και ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,  ο Γενικός Επιθεωρητής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αλέξανδρος Κόπτσης, ο Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής  Αλληλεγγύης και Αρωγής Νικόλαος Πέντζος, η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κ. Μακεδονίας , Βασιλική Νάκου.

Στην κεντρική φωτογραφία: Ο κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Πρόεδρος  Δ. Σ. της  ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ, ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος  Καράογλου, η επικοινωνιολόγος Νάνσυ Υφαντίδου της PR BIZZ και ο κ. Παναγιώτης Καραμόσχος, Πρόεδρος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΕ.