Η ιστοσελίδα που βγάζει λεφτά καταστρέφοντας προϊόντα της Apple

Η ιστοσελίδα που βγάζει λεφτά καταστρέφοντας προϊόντα της Apple

Πώς είναι να συνθλίβεις ένα Apple Watch αξίας 10.000 δολαρίων, ή να βράζεις ένα iPhone 6 σε Coca Cola; Η TechRax έχει τις απαντήσεις.

Αυτό το οποίο οφείλουμε να πούμε είναι ότι το TechRax δεν μισεί την Apple. Απλώς καταστρέφει τα πάντα! Και μάλιστα κερδίζει αρκετά χρήματα εκμεταλλευόμενο το YouTube αλλά και τις διαφημίσεις της Google.

Όπως αναφέρει το Fortune, η Google πληρώνει τις διαφημίσεις για τα βίντεο της από 2,5 έως 5 δολάρια κάθε 1.000 εντυπώσεις και λαμβάνει ποσοστό 32%. Αυτό σημαίνει ότι στο TechRax μένουν περίπου κάπου μεταξύ 1,46 και 3,40 δολάρια. Κι αυτό είναι ένα ποσό που αφήνει στους δημιουργούς του ένα πολύ καλό «κομπόδεμα».

Για παράδειγμα, το βίντεο που δείχνουν ότι δεν πρέπει να βράζεις το iPhone 6 σε Coca Cola είχε περίπου 14,5 εκατ. θεάσεις. Αυτό σημαίνει περίπου 50.000 δολάρια έσοδα.

Το βίντεο με το τι συμβαίνει όταν πυροβολείς ένα iPhone 6 απέδωσε περίπου 18.000 δολάρια.

Όμως το άνοιγμα ενός χρυσού Apple Watch απέδωσε λιγότερα χρήματα –περίπου 2.900 δολάρια- σημειώνοντας 852.000 pageviews.

Επομένως, τα στοιχεία δείχνουν ότι το TechTax «πρέπει» να καταστρέψει ένα Apple Watch. Μετά το ανέβασμα αυτού του βίντεο στο YouTube, έχει ήδη ξεπεράσει τα 640.000 από τα μεσάνυχτα της Κυριακής (ώρα ΗΠΑ) και βαδίζει άνετα προς νέο ρεκόρ, αλλά και μεγάλα έσοδα.