Η Jungheinrich Hellas απέκτησε την Πιστοποίηση του Great Place to Work®

Η Jungheinrich Hellas απέκτησε την Πιστοποίηση του Great Place to Work®
Βάση των αποτελεσμάτων τα οποία αποτύπωναν τη συνολική εμπειρία του προσωπικού αναφορικά με το εργασιακό περιβάλλον αλλά και ανεξάρτητης αξιολόγησης, η Jungheinrich Hellas απέκτησε την πιστοποίηση Great Place to Work® για το 2022 – 2023.

Στις αρχές Απριλίου, το σύνολο των ανθρώπων της Jungheinrich Hellas, κλήθηκε να συμμετάσχει στην ανώνυμη έρευνα του οργανισμού Great Place to Work® Hellas. Βάση των αποτελεσμάτων τα οποία αποτύπωναν τη συνολική εμπειρία του προσωπικού αναφορικά με το εργασιακό περιβάλλον αλλά και ανεξάρτητης αξιολόγησης, η Jungheinrich Hellas απέκτησε την πιστοποίηση Great Place to Work® για το 2022 – 2023.

Η αξιολόγηση επικεντρώθηκε σε πέντε συγκεκριμένες ενότητες, οι οποίες σύμφωνα με το Great Place to Work®, θεωρούνται πολύ σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον:

  • η αξιοπιστία της διοίκησης
  • το αίσθημα υπερηφάνειας
  • η συντροφικότητα
  • η δικαιοσύνη και
  • ο σεβασμός προς όλους τους εργαζομένους.

Για τη Jungheinrich Hellas, αυτή η διάκριση αποτελεί σημαντική αναγνώριση και αντικατοπτρίζει την αφοσίωση της εταιρείας στη διαμόρφωση και εδραίωση μιας ισχυρής εταιρικής κουλτούρας που παρέχει ίσες ευκαιρίες και κίνητρα σε όλους τους εργαζόμενους, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας. Οι υψηλές βαθμολογίες που συγκέντρωσε η εταιρεία από το δυναμικό της, αποτελούν εφαλτήριο για συνεχή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος, καθώς και περαιτέρω προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των ανθρώπων της. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι η εταιρεία δίνει προτεραιότητα στη διατήρηση της προσωπικής και επαγγελματικής ισορροπίας, προωθώντας ευέλικτες συνθήκες εργασίας με τη χρήση υβριδικών μοντέλων. Τα μεγάλα ποσοστά που προέκυψαν στον τομέα της δικαιοσύνης, συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη ισχυρών σχέσεων και σεβασμού μεταξύ των εργαζομένων.

«Χωρίς τους ανθρώπους μας δεν μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας, και τους ευχαριστούμε πολύ όλους για την εμπιστοσύνη. Εμείς δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην κουλτούρα εμπιστοσύνης και να τους παρέχουμε ένα Great Place to Work περιβάλλον!» δήλωσε η Έλενα Καλλονά, Γενική Διευθύντρια της Jungheinrich Hellas.