Οι κακές κριτικές του Apple Watch Series 3 έριξαν τη μετοχή της Apple

Οι κακές κριτικές του Apple Watch Series 3 έριξαν τη μετοχή της Apple

Το πρόβλημα εντοπίστηκε στην αδυναμία σύνδεσης στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

 

Η μετοχή της Apple δέχτηκε ένα ισχυρό πλήγμα την Τετάρτη, έπειτα από τις κακές κριτικές που αφορούσαν το νέο έξυπνο ρολόι της εταιρείας, το Apple Watch Series 3.

Μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου η μετοχή της Apple βρέθηκε στα 156,07 δολάρια, σημειώνοντας πτώση 1,7%.

Με βάση τις κριτικές αρθρογράφων και τεχνικών που πήραν πρώτοι στα χέρια τους το ρολόι της Apple, εντοπίστηκε μια αδυναμία στη σύνδεση με LTE δίκτυα.

Υπενθυμίζεται ότι το κόστος της συσκευής με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας είναι στα 400 δολάρια, με 10 δολάρια επιπλέον κάθε μήνα για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Η δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων από το ρολόι χωρίς να χρειάζεται να συνδέεται με το κινητό αποτέλεσε το κεντρικό θέμα κατά την παρουσίασή του πριν λίγες μέρες από την Apple.

Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα The Verge, κατά τη δοκιμή του νέου Apple Watch παρατηρήθηκε μια συνεχιζόμενη δυσκολία σύνδεσης με το δίκτυο κινητής, ενώ ταυτόχρονα η συσκευή προσπαθούσε να συνδεθεί σε δίκτυο Wi-Fi.

Οι επενδυτές πόνταρα πολλά στο ρολόι της Apple, αναμένοντας ότι θα αποτελέσει το next big thing της εταιρείας μετά τα iPhone, iPad και τους υπολογιστές της. Επομένως, οι αρνητικές κριτικές τους φόβισαν, παρότι έδειχναν εξ αρχής πολύ αισιόδοξοι για το νέο αυτό πρότζεκτ.