Οι καλεσμένοι-έκπληξη στο γάμο του Χάρι και της Μέγκαν

Οι καλεσμένοι-έκπληξη στο γάμο του Χάρι και της Μέγκαν
epa06490731 Britain's Prince Harry (L) and US actress Meghan Markle leave a charity event at the Goldsmiths' Hall in London, Britain, 01 February 2018. The engaged couple attended the annual ceremony of the Endeavour Fund Awards. EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ποιο γνωστό συγκρότημα έλαβε επίσημη πρόσκληση για το «γάμο της χρονιάς».

Και τι δεν έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα για το ποιοι θα τραγουδήσουν στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ!

Ο Εντ Σίραν θα τραγουδήσει! Ο Έλτον Τζον θα τραγουδήσει! Η Αντέλ θα τραγουδήσει! Ακόμη και ότι ένα τρίο, αποτελούμενο από την Τέιλορ Σουίφτ, τη Ριάνα κι ένα ολόγραμμα του Πρινς, θα τραγουδήσει! Ε, ίσως να έχουμε αυτή τη φορά κάτι πιο συγκεκριμένο. Διότι, μία spice girl, η Mel B, γνωστή ως «Scary Spice», άφησε να εννοηθεί ότι οι Spice Girls ίσως «ενώσουν τις δυνάμεις τους» για να τραγουδήσουν στον βασιλικό γάμο.

Της ξέφυγε στο αμερικάνικο τηλεοπτικό show, «The Real». Τη ρώτησαν αν γνωρίζει και άλλους Βρετανούς που έχουν προσκληθεί στον γάμο. «Ναι, θα πάω… Δεν ξέρω αν θα ‘πρεπε να το πω αυτό» ήταν η απάντησή της. Την πίεσαν κι άλλο. «Ναι, εμείς οι πέντε Spice Girls… γιατί είμαι τόσο ειλικρινής;» αναφώνησε. Οι οικοδεσπότες του show πέταξαν στον αέρα τις κάρτες που βάζουν δίπλα στην κάμερα για να διαβάζει ο ερωτώμενος κι άρχισαν να τρέχουν μέσα στο στούντιο, φωνάζοντας «ναι, θα τραγουδήσουν. Ναι!» «Πρέπει να φύγω» είπε η Mel Β, «θα με απολύσουν». Και το κοινό χειροκρότησε.

Η σχέση του μελλοντικού ζεύγους με τις Spice Girl έχει ρίζες. Σε ηλικία 13 χρονών, ο Χάρι είπε ότι η συνάντηση μαζί τους – το 1997, σε συναυλία για συγκέντρωση πόρων που έδωσε το συγκρότημα στη Νότια Αφρική – ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής του. Λέγεται πως η Μέγκαν, που μεγάλωσε στην Αμερική, είναι fan του συγκροτήματος του οποίου το μότο, τη δεκαετία του 1990, ήταν «Girl Power».

Επίσημη πρόσκληση γάμου έχει σταλεί και στις πέντε. Να πούμε την αλήθεια, είναι λιγάκι δύσκολο να φανταστεί κανείς τη Βικτόρια Μπέκαμ να συναινεί σε αυτό, στο reunion του συγκροτήματος δηλαδή. Είναι, πλέον, μια καθιερωμένη σχεδιάστρια μόδας, παρευρέθη με τον σύζυγό της, τον Ντέιβιντ, στο γάμο της Κέιτ και του Ουίλιαμ, και από τις πέντε μοιάζει να είναι η πιο απομακρυσμένη.

Ίσως, όμως, να είναι όνειρο της Μέγκαν Μαρκλ να έχει το πρώτο χορό του γάμου με το «Say You’ll Be There», κι η Βικτόρια να μην μπόρεσε να αρνηθεί. Λέγεται ότι οι δυο τους είναι στενές φίλες.