Η Κάρα Ντελεβίν επενδύει στην startup Lora DiCarlo γιατί έχει πάθος με τη σεξουαλική ενδυνάμωση

Η Κάρα Ντελεβίν επενδύει στην startup Lora DiCarlo γιατί έχει πάθος με τη σεξουαλική ενδυνάμωση
English model Cara Delevingne arrives for the 2021 Met Gala at the Metropolitan Museum of Art on September 13, 2021 in New York. - This year's Met Gala has a distinctively youthful imprint, hosted by singer Billie Eilish, actor Timothee Chalamet, poet Amanda Gorman and tennis star Naomi Osaka, none of them older than 25. The 2021 theme is "In America: A Lexicon of Fashion." (Photo by Angela WEISS / AFP) Photo: AFP
Το πάθος της Κάρα Ντελεβίν για τη σεξουαλική ενδυνάμωση και τη θετικότητα στο σεξ την οδήγησε να ξεκινήσει μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια, ως συνιδιοκτήτρια και δημιουργική σύμβουλος της νεοσύστατης εταιρείας σεξουαλικής τεχνολογίας Lora DiCarlo το 2020.

της Stephanie Cain

Ηθοποιός, ακτιβίστρια, επιχειρηματίας και πρότυπο στυλ, η Κάρα Ντελεβίν είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον κόσμο, έχοντας εμφανιστεί σε καμπάνιες για μάρκες μόδας όπως η Chanel, η Christian Dior και η Puma, καθώς και στο Carnival Row του Amazon Prime και διάφορες ταινίες.

Ως τραγουδίστρια και ντράμερ, η Delevingne έχει συνεργαστεί με τους Pharrell Williams και Fiona Apple και ως επιχειρηματίας, ξεκίνησε εταιρείες στο χώρο του  κρασιού, μαζί με τις αδελφές της, Chloe και Poppy. Θα ξεκινήσουν  τη λειτουργία τους στις ΗΠΑ το φθινόπωρο του 2021.

Με τεράστιο κοινό followers άνω των 43 εκατομμυρίων στο Instagram και πάνω από 9 εκατομμύρια στο Twitter, η Ντελεβίν χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για να μιλήσει για σημαντικά θέματα. Έχει καθιερωθεί ως μια επιδραστική φωνή για την κοινότητα LGBTQIA+, για θέματα ψυχικής υγείας, για τα δικαιώματα των γυναικών και την προστασία του περιβάλλοντος, και έχει ιδρύσει την πλατφόρμα εκπαίδευσης EcoResolution για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να βοηθήσουν στην πρόληψη της κλιματικής αλλαγής και των οικολογικών κρίσεων.

Το πάθος της Ντελεβίν για τη σεξουαλική ενδυνάμωση και τη θετικότητα στο σεξ την οδήγησε να ξεκινήσει μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια, ως συνιδιοκτήτρια και δημιουργική σύμβουλος της νεοσύστατης εταιρείας σεξουαλικής τεχνολογίας Lora DiCarlo το 2020. Θα ξεκινήσει επίσης την παραγωγή ντοκιμαντέρ για το Hulu και το BBC που εστιάζει στη σεξουαλική ταυτότητα σε όλο τον κόσμο.

Γιατί επένδυσε, με δικά της λόγια

«Δεν επένδυσα στη Lora DiCarlo επειδή ήταν μια startup, αλλά επειδή η εταιρεία ήταν η μόνη εταιρεία με επικεφαλής γυναίκες εστιασμένες στον χώρο της σεξουαλικής τεχνολογίας, που προωθεί πραγματικά τη συζήτηση για τη σεξουαλική ευεξία για όλους. Συνεχίζουν να καθοδηγούν τη συζήτηση γύρω από τη σεξουαλική ευεξία, τη σεξουαλική ενδυνάμωση και τον αποστιγματισμό της αυτοικανοποίησης.

Για να επενδύσω, πρέπει να ευθυγραμμιστώ με τα μηνύματα και τις αξίες μιας εταιρείας. Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό για μένα.

Ο χώρος της τεχνολογίας του σεξ έχει προχωρήσει τόσο πολύ και η Lora έχει διαδραματίσει τόσο μεγάλο ρόλο στην κάλυψη του κενού στην αγορά δημιουργώντας προϊόντα που συμπεριλαμβάνουν όλα τα φύλα. Είναι επίσης μεγάλος υποστηρικτής στον χώρο της ευεξίας. Η Lora έχει κάνει όνομα ως κάποια που, λίγο πολύ, αψηφά τους κανόνες, και την σέβομαι πάρα πολύ γι ‘αυτό».

Πηγή: fortune.com