Η Karabinis Medical Platinum Χορηγός στο 7ο Συνέδριο ΠΕΙΦΑΣΥΝ: «ΑΙ: Επανάσταση στη φαρμακευτική περίθαλψη»

Η Karabinis Medical Platinum Χορηγός στο 7ο Συνέδριο ΠΕΙΦΑΣΥΝ: «ΑΙ: Επανάσταση στη φαρμακευτική περίθαλψη»
Επιτακτική η ανάγκη για την παροχή Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Φροντίδας Υγείας μέσα από το Ελληνικό φαρμακείο.

Η Karabinis Medical με ιδιαίτερη τιμή και χαρά συμμετείχε ως Platinum Χορηγός στο 7ο Συνέδριο ΠΕΙΦΑΥΝ, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή, 05 Νοεμβρίου 2023, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο κ. Απόστολος Καραμπίνης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Karabinis Medical, στα πλαίσια των εργασιών του συνεδρίου παρουσίασε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία με τίτλο “Υπηρεσίες Υγείας μέσα από το Ελληνικό Φαρμακείο”. O κύριος Καραμπίνης, μέσα από την ομιλία του ανέδειξε την επιτακτική ανάγκη για την παροχή Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Φροντίδας Υγείας μέσα από το Ελληνικό φαρμακείο και πιο συγκεκριμένα τις υπηρεσίες υγείας που αφορούν στη διαχείριση των καρδιαγγειακών νοσημάτων, που αποτελούν τη νούμερο 1 αιτία θανάτου παγκοσμίως. Στόχος μιας τέτοιας υπηρεσίας, σύμφωνα με αποτελέσματα πολλαπλών διεθνών μελετών, είναι η αλλαγή του ποσοστού ρύθμισης των καρδιαγγειακών ασθενών από 30%, σημερινό ποσοστό, στο 75%.

Ο κ. Καραμπίνης ανέλυσε ποιες ακριβώς είναι οι ανάγκες που θα πρέπει να καλύπτουν σχετικές υπηρεσίες και ποια θα είναι δυνητικά η σχέση μεταξύ φαρμακοποιού, ιατρού και ασθενούς. Τέλος, παρουσίασε τα οφέλη που προκύπτουν για τον ασθενή, την κοινωνία και συνολικά για το οικοσύστημα της υγείας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Η παροχή ομογενοποιημένων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας μέσω του φαρμακείου, σχεδιασμένων αυστηρά σύμφωνα με τις επιστημονικές οδηγίες, αποτελεί εργαλείο διαφοροποίησης για τον κλάδο, με στόχο την εκπλήρωση της αποστολής του, η οποία είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής».

Συνέχισε αναφέροντας «Ο ρόλος του φαρμακοποιού και η αλληλεπίδρασή του με τους πελάτες δεν μπορεί να αντικατασταθεί από την τεχνητή Νοημοσύνη (ai)! Αντίθετα, η τεχνητή νοημοσύνη, θα βοηθήσει τους φαρμακοποιούς στην καθημερινότητά τους και θα δώσει προοπτικές μέσα από την ενασχόληση του κλάδου με την παροχή Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Φροντίδας Υγείας!».

Η Karabinis Medical A.E. είναι παραγωγική, εισαγωγική και εξαγωγική εταιρεία ιατρικών αναλώσιμων προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής, φυσικών προϊόντων περιποίησης και διαγνωστικών ιατρικών συσκευών που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας από το 1967. Η εταιρεία διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία 56 κερδοφόρων ετών, η οποία επισφραγίζεται από σημαντικά επιτεύγματα στην ελληνική αγορά καθώς και στρατηγικές συνεργασίες, τα τελευταία χρόνια δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επέκταση της δραστηριότητας της στη διεθνή αγορά υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: