Η Κέιτ Μίντλετον ξεκινάει τη δική της εταιρεία

Η Κέιτ Μίντλετον ξεκινάει τη δική της εταιρεία

H Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα ξεκινήσει τη δική της σειρά με βιολογικά προϊόντα για μωρά μαζί με την αδερφή της.

Φαίνεται πως τα δύο παιδιά δεν είναι αρκετά για να κρατήσουν απασχολημένη την Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Η Κέιτ Μίντλετον κάνει ξανά την ανατροπή, «σπάει» τον κανόνα που θέλει οι πριγκίπισσες να μην εργάζονται και ξεκινάει την δική της εταιρεία.

Σύμφωνα με το Vanity Fair η Μίντλετον ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη δική της εταιρεία με οργανικό φαγητό για μωρά σε συνεργασία με την αδερφή της Πίπα.

Οι αδερφές Μίντλετον είναι και οι δύο εξαιρετικές μαγείρισσες και έχουν «δοκιμάσει» αρκετές απ’ τις συνταγές, οι οποίες ήταν τόσο νόστιμες που σκέφτηκαν να το κάνουν επάγγελμα.

Η κουζίνα στο Anmer Hall, το βασιλικό εξοχικό, όπου καλλιεργούνται τα βιολογικά προϊόντα έχει πάρει «φωτιά» τον τελευταίο καιρό λένε οι πηγές.

«Υπάρχει ένα κενό στην αγορά. Δεν υπάρχουν βιολογικά προϊόντα που να μπορούν να καλλιεργούνται στο σπίτι και να είναι ιδανικά για παιδιά», φέρεται να έχει δηλώσει η Δούκισσα σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η Kate καλλιεργεί τα δικά της φρούτα και λαχανικά στο σπίτι της στο Norfolk, και έχει ένα έντονο ενδιαφέρον για τα βιολογικά τρόφιμα. Μάλιστα, η ίδια έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τη διατροφή του Πρίγκιπα Γιώργου και της Πριγκίπισσας Σάρλοτ. Παράλληλα, η αδερφή της μόλις ολοκλήρωσε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχετικά με τη διατροφή.

Οι δύο αδερφές φαίνεται να έχουν πάρει το επιχειρηματικό δαιμόνιο της μητέρας τους, αλλά και την επιρροή που είχε Πρίγκιπας Κάρολος πάνω τους αφού διαθέτει και ο ίδιος μια οργανική φάρμα στο Highgrove αλλά και μια σειρά από οργανικά προϊόντα, τα Duchy Originals.

Οι επιλογές των Μίντλετον δε θα σταματούν στα προϊόντα για τα βρέφη και τα μωρά, αλλά θα κυκλοφορήσουν βιολογικές τροφές και για τους ενήλικες.