Η Κέλι Κλάρκσον θα είναι η αντικαταστάτρια της Έλεν Ντε Τζένερις

AFP

Πριν από λίγο καιρό, η Έλεν Ντε Τζενέρις ανακοίνωσε πως η εκπομπή της σταματάει μετά από 19 ολόκληρες σεζόν.

Όταν πρόκειται για θεματικές εκπομπές κατά τη διάρκεια της ημέρας, η εκπομπή της Κέλι Κλάρκσον ανεβαίνει σταθερά στις προτιμήσεις του κοινού. Η είδηση της αντικατάστασης δόθηκε από το δίκτυο NBC.

Είναι ένα συναρπαστικό εγχείρημα για την τραγουδίστρια- παρουσιάστρια. Θα αντικαταστήσει επίσημα την εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις από το φθινόπωρο του 2022.

«Η εκπομπή της Κέλι Κλάρκσον είναι μια από τις πιο αισιόδοξες ιστορίες επιτυχίας», δήλωσε η Τρέισι Γουίλσον, εκτελεστική αντιπρόεδρος της NBCUniversal Syndication Studios, στο «Hollywood Reporter».

«Η Κέλι και η ομάδα παραγωγής έβαλαν την καρδιά, την διάθεση και το απίστευτο πάθος τους, για να κάνουν μια εκπομπή που ανταποκρίνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, των πολιτισμών και σε κάθε κοινωνικό υπόβαθρο. Έχουμε μεγάλα σχέδια για την τρίτη σεζόν και εργαζόμαστε γι’ αυτά καθώς ανυπομονούμε να γίνει το πρώτο σόου της ημέρας για τα επόμενα χρόνια», συνεχίζει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kelly Clarkson (@kellyclarkson)

Το «The Kelly Clarkson Show» είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας μίας ώρας με διάσημους καλεσμένους, και με μεγάλη ακροαματικότητα, καθώς σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης από το 2019, όταν και ξεκίνησε θέτοντας σε δεύτερη θέση το talk-show της Έλεν Ντε Τζενέρις. Η διάσημη παρουσιάστρια εξήγησε πως το τέλος της εκπομπής της ήρθε, γιατί «δεν αποτελούσε πλέον πρόκληση».