Οι Κυκλάδες πρωταγωνίστριες στη λίστα του Conde Nast Traveller

Οι Κυκλάδες πρωταγωνίστριες στη λίστα του Conde Nast Traveller
Η τρίτη και τελευταία υπερπανσέληνος για φέτος, ανατέλλει πάνω από το κάστρο της Σίφνου, Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, Είχαν προηγηθεί οι υπερπανσέληνοι της 27ης Απριλίου και της 26ης Μαΐου. Για μια ακόμη φορά το φεγγάρι βρισκόταν πιο κοντά στη Γη και η πανσέληνος φαινόταν μεγαλύτερη από ότι συνήθως. Η συγκεκριμένη πανσέληνος ήταν παραδοσιακά γνωστή και ως «Φεγγάρι της Φράουλας» στους Ινδιάνους της Αμερικής, επειδή πέφτει σε μια εποχή που μαζεύονται οι ώριμες πια φράουλες. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Tο Conde Nast Traveller εκθειάζει 5 Κυκλαδίτικά νησιά που το καθένα αντιστοιχεί σε διαφορετικούς τύπους ταξιδιωτών.

«Τώρα πολύ περισσότερο από ποτέ, οι Βρετανοί ταξιδιώτες έχουν ανάγκη από έναν ασφαλή προορισμό για να γεμίσουν ενέργεια, να αποσυνδεθούν από την καθημερινότητα και τελικά να εμπνευστούν. Η Ελλάδα και ειδικά οι Κυκλάδες αποτελούν την ιδανική λύση για να αναζητήσουν οι ταξιδιώτες τη δική τους γωνιά για διακοπές και να αφεθούν στο χαλαρό ρυθμό της Μεσογείου, απολαμβάνοντας ξεχωριστές εμπειρίες». Με τον τρόπο αυτό ξεκινά το Conde Nast Travellerτο δημοσίευμά του για την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του νέου στοχευμένου προγράμματος προβολής του Γραφείου ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας, το Conde Nast Traveller εκθειάζει 5 Κυκλαδίτικά νησιά που το καθένα αντιστοιχεί σε διαφορετικούς τύπους ταξιδιωτών. Το ταξίδι στις Κυκλάδες ξεκινάει με τη Σίφνο, ακολουθεί η Σέριφος, η Ίος, η Νάξος και καταλήγει στην Άνδρο.

Αναφορικά με την εξέλιξη των κρατήσεων σε αυτά οι εκτιμήσεις φορέων των νησιού κάνουν λόγο για υψηλές πληρότητες την περίοδο του Αυγούστου. Ειδικά για Άνδρο αναμένονται πληρότητες έως και 100% τον Αύγουστο. Αντίστοιχη εικόνα αναμένεται και για τη Νάξο.