Οι Killers δημοσίευσαν βίντεο του «Mr Brightside» και μας δείχνουν πώς πλένουμε σωστά τα χέρια

Οι Killers δημοσίευσαν βίντεο του «Mr Brightside» και μας δείχνουν πώς πλένουμε σωστά τα χέρια
epa06897371 Brandon Flowers of the US band The Killers performs on the main stage during the 43th edition of the Paleo Festival, in Nyon, Switzerland, 18 July 2018. The Paleo is the largest open-air music festival in the western part of Switzerland with 230,000 spectators in six days and will take place from 17 to 22 July. EPA/LAURENT GILLIERON / POOL EDITORIAL USE ONLY EDITORIAL USE ONLY Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι Killers δεν είναι οι μόνοι μουσικοί που συμβουλεύουν μέσω βίντεο ποιος είναι ο σωστός τρόπος πλυσίματος των χεριών με το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι Killers με επιδεξιότητα δείχνουν πώς να πλένουμε τα χέρια μας με το βίντεο της επιτυχίας τους «Mr Brightside» για αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό.

Η μπάντα από το Λας Βέγκας ανάρτησε στο Twitter, ένα βίντεοκλιπ με τον αρχηγό Μπράντον Φλάουερς να τραγουδάει τη θρυλική τους επιτυχία του 2003, ενώ πλένει τα χέρια του σε μία προσπάθεια να πείσει τους θαυμαστές να τον ακολουθήσουν.

Πριν από την ανάρτηση των οδηγιών για πλύσιμο των χεριών μετά μουσικής το συγκρότημα της ροκ δημοσίευσε ένα παραποιημένο βίντεο που δείχνει τους κατοίκους μιας γειτονιάς στην Ιταλία να τραγουδούν στα μπαλκόνια το «Mr Brightside» και σχολίασαν: «Δεν είναι αληθινό».

Στη συνέχεια πρόσθεσαν το βίντεο με τον Μπράντον Φλάουερς να πλένει τα χέρια του και έγραψαν: «Αλλά αυτό, είναι».

Οι Killers δεν είναι οι μόνοι μουσικοί που συμβουλεύουν μέσω βίντεο ποιος είναι ο σωστός τρόπος πλυσίματος των χεριών με το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού. Η Γκλόρια Γκέινορ δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο τραγουδά το «I Will Survive» και ακολουθεί μία ρουτίνα πλυσίματος χεριών.