Η Κιμ Καρντάσιαν στη «μάχη» για την αλλαγή στο… Twitter

Η Κιμ Καρντάσιαν στη «μάχη» για την αλλαγή στο… Twitter
epa06718131 Kim Kardashian arrives on the red carpet for the Metropolitan Museum of Art Costume Institute's benefit celebrating the opening of the exhibit "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination" in New York, New York, USA, 07 May 2018. The exhibit will be on view at the Metropolitan Museum of Art's Costume Institute from 10 May to 08 October 2018. EPA/JUSTIN LANE Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η τηλεοπτική σταρ συζήτησε απευθείας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Twitter για το θέμα της επεξεργασίας των αναρτήσεων.

Η Κιμ Καρντάσιαν μιλάει εκ μέρους όλων μας, όταν σχολιάζει ότι θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα στο Twitter να επεξεργάζεται κάποιος τις αναρτήσεις του.

Η τηλεοπτική σταρ συζήτησε, σύμφωνα με ανάρτησή της στο Twitter, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του κοινωνικού δικτύου, Τζακ Ντόρσεϊ, στο πάρτι γενεθλίων του συζύγου της, Κάνιε Γουεστ, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Μίλησε στους πάνω από 60 εκατομμύρια ακολούθους της στο Twitter για τη συζήτησή της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είχα μια πολύ καλή συζήτηση με τον Τζακ αυτό το Σαββατοκύριακο στο πάρτι γενεθλίων του Κάνιε και νομίζω ότι πραγματικά εισακούστηκα για τη δυνατότητα επεξεργασίας».

 

Ο Ντόρσεϊ γρήγορα της απάντησε λέγοντας, αστειευόμενος, «Τώρα κατάλαβα γιατί είχα προσκληθεί!».

Η πρώτη προσπάθεια της Καρντάσιαν για να προστεθεί στην εφαρμογή επιλογή επεξεργασίας των αναρτήσεων έγινε το 2015. Σε ένα tweet της εξήγησε ότι κάτι τέτοιο θα εξυπηρετούσε τους χρήστες της εφαρμογής, καθώς δεν θα χρειαζόταν πλέον να διαγράφουν τις αναρτήσεις τους και να τις ανεβάζουν εκ νέου, αλλά θα μπορούσαν να τις επεξεργάζονται απευθείας.  

Ο Ντόρσεϊ της είχε απαντήσει ότι επρόκειτο για μια «καλή ιδέα», αλλά το Twitter δεν έχει αλλάξει προς το παρόν αυτή τη ρύθμιση για να επιτρέπει στους χρήστες την επεξεργασία των αναρτήσεών τους.

Μετά την πρόσφατη επιτυχία της Καρντάσιαν για την αποφυλάκιση της Άλις Μαρί Τζονσον μετά από συνομιλίες που η διάσημη τηλεπερσόνα είχε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ίσως καταφέρει αυτή τη φορά να πείσει τον Ντόρσεϊ.