Η κυπριακή TFI Markets ήρθε στην Ελλάδα και μας συστήσει τη νέα εποχή εύκολων και γρήγορων πληρωμών

Η TFI Markets δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να διαχειρίζονται τους νομισματικούς τους λογαριασμούς διαδικτυακά χωρίς περιττές τραπεζικές χρεώσεις και καθυστερήσεις.

Η TFI Markets, εταιρεία που ηγείται στην κυπριακή αγορά για περισσότερα από 20 χρόνια, ήρθε και στην Ελλάδα για να μας συστήσει τη νέα εποχή εύκολων και γρήγορων πληρωμών σε όλο τον κόσμο, με motto #ThinkOutsideTheBank.

Η TFI Markets δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να διαχειρίζονται τους νομισματικούς τους λογαριασμούς διαδικτυακά χωρίς περιττές τραπεζικές χρεώσεις και καθυστερήσεις.

Με προηγμένη τεχνογνωσία, η TFI Markets σκοπεύει να αλλάξει την καθημερινότητα των πελατών της στις μετατροπές συναλλάγματος, τις διεθνείς πληρωμές, τη διαχείριση συναλλαγματικού ρίσκου και τις Λύσεις API. Η εταιρεία πραγματοποιεί καθημερινά συναλλαγές σε πάνω από 20 νομίσματα και σε περισσότερες από 150 χώρες. Παράλληλα, εγγυάται ασφάλεια, ταχύτητα, διαφάνεια, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Οι εταιρείες που εμπιστεύονται την TFI Markets, αποτελούν πολυεθνικούς ομίλους με συναλλαγματικές σχέσεις στο εξωτερικό, αλλά και ιδιώτες ή μικρότερες εγχώριες επιχειρήσεις.

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της TFI Markets, είναι η προσωποποιημένη και εικοσιτετράωρη εξυπηρέτηση στους πελάτες της και η ευκολία στη διαχείριση του λογαριασμού είτε πρόκειται για επιχείρηση ή για ιδιώτη. Οι υπηρεσίες της εταιρείας προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη, παρέχοντάς του εξατομικευμένες λύσεις. Οι μετατροπές συναλλάγματος γίνονται σε ανταγωνιστικές τιμές, με μηδενικές προμήθειες και σε ασφαλές περιβάλλον.

Η προστασία των πελάτων αποτελεί το κύριο μέλημα της TFI. Οι υπηρεσίες διαχείρισης συναλλαγματικού ρίσκου συμβάλλουν στην προστασία από τη μεταβλητότητα της αγοράς, στην ελαχιστοποίηση του συναλλαγματικού κινδύνου και την προστασία περιθωρίων κέρδους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κύριος Χάρης Χαριλάου, δήλωσε: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι με την πολύχρονη εμπειρία μας και τη βαθιά γνώση της αγοράς νομισμάτων θα επιτύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει, να καταστούμε δηλαδή η πιο αξιόπιστη εναλλακτική λύση για όλες τις επιχειρηματικές ανάγκες συναλλάγματος στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε μια ομάδα εμπειρότατων στελεχών εξειδικευμένη στην ελληνική και κυπριακή αγορά. Γνωρίζουμε και κατανοούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και είμαστε έτοιμοι να τις υποστηρίξουμε με την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα νομισματικά εργαλεία, ώστε να καταστούν ακόμα πιο κερδοφόρες και εξωστρεφείς».