Η KPMG στηρίζει το πρόγραμμα «Μπορούμε στο Σχολείο»

Φωτ. Προσωπικού Αρχείου

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, περισσότερα από 16.000 παιδιά έχουν επιμορφωθεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Μπορούμε στο Σχολείο».

Το διαδραστικό, εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μπορούμε στο Σχολείο», που έχει δημιουργήσει η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε», αποφάσισε να στηρίξει η KPMG, στο πλαίσιο των δράσεων της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για τη διά βίου μάθηση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχοι του προγράμματος είναι η ενημέρωση των μαθητών σχετικά με τη σημασία και τις επιπτώσεις της σπατάλης τροφίμων, η συλλογική προσπάθεια για τη μείωση αυτού του φαινομένου και η στήριξη των συνανθρώπων μας σε διατροφική ανάγκη.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, περισσότερα από 16.000 παιδιά έχουν επιμορφωθεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Μπορούμε στο Σχολείο». Μέχρι στιγμής, μέσω της στήριξης του προγράμματος από την KPMG, έχουν ενημερωθεί 770 μαθητές σε πέντε σχολεία (10 Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης, Λακωνική Σχολή, Εκπαιδευτήρια Φραγκή, 2ο Γυμνάσιο Γέρακα, και Δημοτικό Κολλέγιο Αθηνών) και έως το τέλος του σχολικού έτους αναμένεται να επωφεληθούν συνολικά 3.500 παιδιά.