Οι λάτρεις του Game of Thrones θα ενθουσιαστούν με τις αποκαλύψεις του George Martin

Οι λάτρεις του Game of Thrones θα ενθουσιαστούν με τις αποκαλύψεις του George Martin
epa04941996 George R.R. Martin, winner of the award for Outstanding Drama Series for 'Game of Thrones', poses in the press room during the 67th annual Primetime Emmy Awards held at the Microsoft Theater in Los Angeles, California, USA, 20 September 2015. The Primetime Emmy Awards celebrate excellence in national primetime television programming. EPA/PAUL BUCK Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο συγγραφέας των πασίγνωστων βιβλίων αποκάλυψε τα επόμενα σχέδια για την άρως επιτυχημένη σειρά της HBO.

 

Ο δημιουργός των βιβλίων στα οποία βασίστηκε η πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, προχώρησε σε μια αποκάλυψη η οποία θα κάνει ακόμη πιο χαρούμενους τους λάτρεις του κόσμου του Westeros.

Όπως είπε ο George Martin, το έκτο βιβλίο της μυθικής σειράς Song of Fire and Ice αναμένεται να ολοκληρωθεί και να κυκλοφορήσει σύντομα, ενώ ο ίδιος παράλληλα δουλεύει σε πέντε διαφορετικά πρότζεκτ για νέες σειρές οι οποίες θα ασχολούνται αποκλειστικά με το παρελθόν όλων όσων έχουμε ήδη δει να διαδραματίζονται στη μικρή οθόνη.

«Ναι εργάζομαι ακόμη για το Winds of Winter και θα συνεχίσω να δουλεύω μέχρι να ολοκληρωθεί», έγραψε ο Martin στο blog του. Οι φίλοι των βιβλίων όπου περιμένουν ήδη έξι χρόνια για την επόμενη κυκλοφορία, δεν θα μείνουν για πολύ ακόμη με την αγωνία. «Πραγματικά εύχομαι να μπορούσα να κλωνοποιήσω τον εαυτό μου ή να πρόσθετα περισσότερες ώρες στη μέρα, ή να βρω έναν τρόπο να μην κοιμάμαι», έγραψε ο Martin.

Τα συγκεκριμένα σχόλια ήρθαν μετά την αποκάλυψη των παραγωγών της σειράς από την HBO ότι ήδη εργάζονταν με τον συγγραφέα σε τέσσερα διαφορετικά σενάρια που αφορούν τα χρόνια πριν από όσα έχουν προβληθεί στην τηλεόραση. Πρόσθεσαν δε, ότι τα σενάρια αυτά πιθανότατα να γίνουν πέντε.

Ο Martin έχει πει ότι για τις νέες σειρές εργάζεται σε συνεργασία με την HBO από το 2016 και τελικός στόχος είναι να καταλήξουν σε δύο βασικές ιστορίες οι οποίες θα προβληθούν μετά το τέλος του Game of Thrones.