Η Lenovo Exclusive φέρνει τη Black Friday στο σπίτι σας!

Η Lenovo Exclusive φέρνει τη Black Friday στο σπίτι σας!

Tην Παρασκευή 25/11, το e-lenovo.gr προσφέρει εκπληκτικά προϊόντα ποιότητας Lenovo, σε απίστευτες τιμές, απευθείας από τη Lenovo Exclusive.

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lenovo Exclusive (www.e-lenovo.gr) ανακοίνωσε τρομακτικές προσφορές BLACK FRIDAY!

Tην Παρασκευή 25/11, το e-lenovo.gr προσφέρει εκπληκτικά προϊόντα ποιότητας Lenovo, σε απίστευτες τιμές, απευθείας από τη Lenovo Exclusive με άμεση, ταχύτατη παράδοση, δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή!

Lenovo & Lenovo Exclusive

Η Lenovo είναι η μεγαλύτερη εταιρεία υπολογιστών στον κόσμο, και πρώτη σε πωλήσεις και στην Ελλάδα επί σειρά ετών. Πρόκειται για τον κολοσσό που προέκυψε με τη συγχώνευση της θρυλικής IBM PC στους υπολογιστές και servers και της MOTOROLA Mobility στα smartphones! Η Lenovo Exclusive είναι το εξειδικευμένο κατάστημα Lenovo για την Ελλάδα, με τεράστια γκάμα από εκατοντάδες προϊόντα Lenovo. Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.e-lenovo.gr, του κορυφαίου online σημείου πώλησης Lenovo, προσφέρει μία εξαιρετική εμπειρία αγοράς, με πληθώρα επιλογών και πληροφοριών και ταχύτατη, άμεση δωρεάν παράδοση!

Η Lenovo Exclusive σας φέρνει τη Black Friday στο σπίτι σας!

Βρείτε τα αγαπημένα σας Lenovo σε τιμές κάτω του κόστους… ΜΟΝΟ την Black Friday (Παρασκευή 25.11) στο www.e-lenovo.gr!

H Black Friday είναι η ημέρα μετά τη Γιορτή των Ευχαριστιών, στις ΗΠΑ. Παραδοσιακά αποτελούσε ιδανική ημέρα για βόλτα στην αγορά, αφού είναι και η ανεπίσημη έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου αγορών! Αυτή την ημέρα, συνηθίζεται να συγκεντρώνονται χιλιάδες άνθρωποι έξω από πολυκαταστήματα, περιμένοντας να ανοίξουν οι πόρτες, για να προλάβουν τις προσφορές, ενώ δεν είναι λίγα και τα ατυχήματα που έχουν σημειωθεί!

Επισκεφθείτε το www.e-lenovo.gr, από το σπίτι ή το γραφείο, για να προλάβετε πραγματικές προσφορές χωρίς προηγούμενο, αλλά σε περιορισμένα τεμάχια, εκπληκτικές τιμές και ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία σε αμέτρητα προϊόντα Lenovo, γιορτάζοντας την μεγαλύτερη γιορτή Προσφορών παγκοσμίως!

• Smartphones ποιότητας, με dual SIM από €49 ! Ιδιαίτερα, το νέο οκταπύρηνο S1-Lite «SELFIE-FLASH» με εκπληκτικό design, 5” Full HD IPS Οθόνη και εξαιρετικές κάμερες και δύο flash για selfies με φωτισμό … μόνο €149 !

• Tablets με δυνατότητα χρήσης ως κινητό από €69 !

• Laptops με απίθανα χρώματα λευκό, κόκκινο ή μπλε, με τετραπύρηνο επεξεργαστή, Windows 10 και Office 365, στα €149 !

• Πανίσχυρο φορητό με Intel Core i3 και δίσκο SSD με Windows 10 στα €299 !

• Σταθερός υπολογιστής με Intel Core i3 και δίσκο 1TB στα €299 και mini PC μεγέθους παλάμης στα €199 !

• Υπολογιστές όλα-σε-ένα με εκπληκτικό design και ισχυρά χαρακτηριστικά, σε μεγάλες προσφορές ως και στη μισή τους τιμή, από €249 !

• Laptops YOGA με οθόνη ΑΦΗΣ + FULL HD και 4 modes λειτουργίας (laptop, tablet, stand, tent) από €349 με επεξεργαστή i3 !

Αυτές τις προσφορές, δεν έχουν ξαναγίνει! Αλλά μόνο για περιορισμένα τεμάχια, μόνο στο www.e-lenovo.gr BLACK FRIDAY!

Περιηγηθείτε στο νέο ανανεωμένο www.e-lenovo.gr και προλάβετε, χωρίς ουρές, αναμονή και ταλαιπωρία, σε τιμές κάτω του κόστους και δωρεάν άμεση παράδοση!

H Black Friday ήρθε! Εσείς θα προλάβετε;!