Η L’Oreal αγόρασε τρία νέα brands της Valeant για 1,3 δισ. δολάρια

Η L’Oreal αγόρασε τρία νέα brands της Valeant για 1,3 δισ. δολάρια

Στόχος της γαλλικής εταιρείας καλλυντικών είναι να επεκταθεί σε έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της βιομηχανίας ομορφιάς.

Η γαλλική εταιρεία καλλυντικών, L’Oreal απέκτησε τρεις εξειδικευμένες μάρκες περιποίησης για την επιδερμίδα: Τις CeraVe, AcneFree και Ambi από την καναδική Valeant Pharmaceuticals International για 1,3 δισ. δολάρια σε μετρητά με στόχο να επεκταθεί σε έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της βιομηχανίας ομορφιάς.

«Και οι τρεις μάρκες καλλυντικών συνεργάζονται στενά με επαγγελματίες υγείας και θα μας βοηθήσουν να διπλασιάσουμε τα έσοδα της Active Cosmetics Division στις ΗΠΑ, καθώς και να ικανοποιήσουμε την αυξανόμενη ζήτηση για την ενεργό φροντίδα του δέρματος σε προσιτές τιμές», δήλωσε ο Frederic Roze, πρόεδρος και CEO της L’Oreal στις ΗΠΑ.

Η CeraVe, η οποία ιδρύθηκε το 2005, διαθέτει προϊόντα καθαρισμού για βρέφη και γυναίκες, καθώς και κρέμες, ενώ είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες στην ενεργό φροντίδα του δέρματος στις Ηνωμένες Πολιτείες, με ετήσια αύξηση πωλήσεων κατά 20% τα τελευταία δυο χρόνια.

Και η AcneFree έχει σημειώσει τελευταία σημαντική άνοδο στις πωλήσεις της, παρέχοντας θεραπείες ακμής και υγρά καθαρισμού του δέρματος, ενώ η Ambi δημιουργεί και πουλά προϊόντα θεραπείας για τα σκοτεινά σημεία του δέρματος.