Η Λουξ περνά στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού European Business Awards

Η Λουξ, κατακτά για δεύτερη συνεχή χρονιά μία θέση ανάμεσα στους 38 National Champions στα European Business Awards.

Η Λουξ, η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών Ελλάδας, κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά  μία θέση ανάμεσα στους 38 National Champions στα European Business Awards 2016/17 sponsored by RSM και περνά στη δεύτερη φάση του διακεκριμένου διαγωνισμού που αναδεικνύει και επιβραβεύει την καινοτομία, τις καλές πρακτικές και την υπεροχή εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία, διαγωνίστηκε στην κατηγορία The Business of the Year Award with Turnover €26-150M, πέρασε στον επόμενο γύρο και διεκδικεί τον τιμητικό τίτλο Ruban d’ Honneur  ανάμεσα σε περισσότερες από 33.000 εταιρείες από 34 χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Παράλληλα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2017 στην οικία της Βρετανίδας Πρέσβειρας, Kate Smith, η Λουξ βραβεύτηκε από την RSM Ελλάδος μαζί με 37 ακόμη ελληνικές επιχειρήσεις.

Να σημειωθεί ότι το 2015/16 η Λουξ αναδείχθηκε ως Public National Champion στο European Business Awards sponsored by RSM, κατακτώντας με την ψήφο του κοινού την πρώτη θέση στην Ελλάδα ανάμεσα στους National Champions που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.