Η «μάχη του πρωινού»: Τα Wendy’s θα αρχίσουν να προσφέρουν πρωινό ώστε να ανταγωνιστούν τα McDonald’s

Η «μάχη του πρωινού»: Τα Wendy’s θα αρχίσουν να προσφέρουν πρωινό ώστε να ανταγωνιστούν τα McDonald’s
Η αλυσίδα γρήγορου φαγητού Wendy's μπαίνει στο παιχνίδι της διεκδίκησης πρωινών πελατών fast food, ανακοινώνοντας τα σχέδια της να ξεκινήσει την υπηρεσία πρωινού σε όλα τα καταστήματα της το 2020.

Κάτι που οδηγεί την εταιρεία να προβεί σε μπαράζ προσλήψεων, η οποία σκοπεύει να προσλάβει 20.000 νέους υπαλλήλους τους ερχόμενους μήνες, κάτι που μπορεί να είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί από ότι αρχικά διαφαίνεται με την UPS και την Amazon επίσης να ανακοινώνουν την Δευτέρα σχέδια πρόσληψης 100.000 και 30.000 υπαλλήλων, αντίστοιχα.

Τα Wendy’s σήμερα σερβίρουν πρωινό σε 300 καταστήματα, αλλά η επιτυχία των McDonald’s και άλλων αλυσίδων στο πρωινό ώθησε την εταιρεία να επεκτείνει αυτόν τον αριθμό. Αυτό θα της κοστίσει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια σε εφάπαξ χρεώσεις, λέει η εταιρεία.

Η επιτυχία των McDonald’s στον τομέα του πρωινού δημιούργησε αυξημένο ενδιαφέρον από αρκετούς ανταγωνιστές, από την Taco Bell μέχρι την Whataburger. Η εταιρεία, το 2015, κατήργησε την προσφορά πρωινού σε συγκεκριμένες ώρες, προσφέροντας τα πάντα, από Egg McMuffins μέχρι τηγανίτες, όλη την ημέρα. Η κίνηση αποδείχθηκε ακόμα πιο δημοφιλής από ότι ήλπιζε αρχικά, με αποτέλεσμα να επεκτείνει το μενού της το επόμενο έτος (και ξανά το 2019).

Αφού πολέμησε στις «μάχες του burger» με τα McDonald’s, τα Wendy’s λένε ότι είναι έτοιμα για τη μάχη του πρωινού.