Η μαγεία των Χριστουγέννων επέστρεψε στην Μαρίνα Φλοίσβου

Η μαγεία των Χριστουγέννων επέστρεψε στην Μαρίνα Φλοίσβου
Η φαντασμαγορική τελετή έναρξης, βγαλμένη από τις σελίδες ενός μαγικού Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού, ήταν απλώς η εισαγωγή σε ένα Χριστουγεννιάτικο σύμπαν, δίπλα στο νερό και στα αγκυροβολημένα mega yachts, που αξίζει να το ζήσετε μαζί με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Στον παραμυθένιο κόσμο των Χριστουγέννων μετέφερε, για άλλη μια χρονιά, τους επισκέπτες της η πιο κοσμοπολίτικη μαρίνα της Αθηναϊκής Ριβιέρας μέσω της ονειρικής τελετής έναρξης των εορτών που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου από τις 16:00 έως τις 20:00.

Σε όλη την έκταση της στολισμένης μαρίνας εκτελέστηκε μια μοναδική σκηνική παράσταση με πληθώρα καλλιτεχνικών χριστουγεννιάτικων εμφανίσεων, που περιλάμβαναν μουσικές, ξεχωριστά θεατρικά δρώμενα αλλά και εντυπωσιακές χορογραφίες.

Το χριστουγεννιάτικο ποδήλατο Ho Ho Ho Wishes, οι χιονόμπαλες- Christmas Snowballs, οι μπαλαρίνες- Christmas Lead Ballarinas, τα ξωτικά- Christmas Stretching Goblins, οι νεράιδες- Led Snow Fairies, οι μαριονέτες Christmas Muppet Show, αλλά και τα στρατιωτάκια Tin Soldier, ξεπήδησαν από την σκηνή και βρέθηκαν ανάμεσα στους τυχερούς επισκέπτες, ζωντανεύοντας τις πιο αγαπημένες μας παιδικές χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις.

Και, όπως συμβαίνει σε κάθε παραμύθι που σέβεται τον εαυτό του, ένα μάγος (ο ξακουστός  μάγος Σανκάρα) βρέθηκε στο επίκεντρό του, δίνοντας μια  απολαυστική παράσταση μαγείας και προετοιμάζοντας το έδαφος για την εντυπωσιακή είσοδο του Άγιου Βασίλη.

Highlight της υπέροχης αυτής βραδιάς, που ήταν γεμάτη λάμψη και αισιοδοξία, ήταν η φωταγώγηση του εντυπωσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου, ενώ ταυτόχρονα βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό της μαρίνας, τα αγκυροβολημένα mega yachts και τα νερά του Σαρωνικού.

Το μουσικό μέρος του προγράμματος ξεκίνησε με την χορωδία του Παλαιού Φαλήρου να τραγουδά τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, με την σκυτάλη να παίρνουν οι καλλιτέχνες Ελένη Δεφίγγου και Maestro.

Οι επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να αγοράσουν γιορτινά γούρια και δώρα στο  Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ».

Μια λαμπερή τελετή έναρξης που μας έβαλε για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων. Επιβεβαιώνοντας ότι, και αυτές τις γιορτές, η Μαρίνα Φλοίσβου αποτελεί ιδανική επιλογή για να βιώσεις την μαγεία των Χριστουγέννων δίπλα στην θάλασσα. Απολαμβάνοντας από καφέ, brunch και comfort food μέχρι premium spirits και καλοφτιαγμένα cocktails  στα πολυάριθμα καφέ, εστιατόρια και bar που διαθέτει.

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται με το συγκρότημα Batala Atenas που θα ξεσηκώσει το κοινό με τα ακαταμάχητα κρουστά του σε ρυθμούς samba και reggae, την Παρασκευή 23/12 στις 20:00, σε μια παρέλαση γεμάτη χριστουγεννιάτικη ένταση.