Η Μαντόνα ετοιμάζει ταινία για τη ζωή της

Η Μαντόνα ετοιμάζει ταινία για τη ζωή της
epa08030751 (FILE) - US singer Madonna poses during a promotional event in Tokyo, Japan, 15 February 2016 (reissued 28 November 2019). According to media reports, Madonna has canceled three concerts due to 'overwhelming pain'. EPA/FRANCK ROBICHON *** Local Caption *** 52633744 Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Θέλω να μεταφέρω το απίστευτο ταξίδι στο οποίο με πήγε η ζωή, ως καλλιτέχνη, μουσικό χορεύτρια - έναν άνθρωπο που προσπαθούσε να βρει τον δρόμο του σ' αυτόν τον κόσμο» ανέφερε, σε ανακοίνωσή της, η Μαντόνα.

Η Μαντόνα πρόκειται να σκηνοθετήσει την κινηματογραφική βιογραφία της, σύμφωνα με το Variety. Επιπλέον, συγγράφει το σενάριο μαζί με τη βραβευμένη με Όσκαρ σεναριογράφο Brook Maurio, γνωστή ως Diablo Cody (τους περασμένους μήνες η σταρ της ποπ αναρτούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο των συναντήσεών τους για τη συγγραφή του σεναρίου).

Η ταινία, η οποία δεν έχει προς το παρόν τίτλο, θα είναι παραγωγή υπό την ομπρέλα της Universal Pictures, αν και δεν έχουν ανακοινωθεί ούτε χρονοδιάγραμμα ούτε cast ηθοποιών.

 

View this post on Instagram

 

Early days……..First Demo’s. ???? #research #screenplay

A post shared by Madonna (@madonna) on

«Θέλω να μεταφέρω το απίστευτο ταξίδι στο οποίο με πήγε η ζωή, ως καλλιτέχνη, μουσικό χορεύτρια – έναν άνθρωπο που προσπαθούσε να βρει τον δρόμο του σ’ αυτόν τον κόσμο» ανέφερε, σε ανακοίνωσή της, η Μαντόνα.