Η μαριχουάνα «Μπομπ Μάρλεϊ» είναι γεγονός

Η μαριχουάνα «Μπομπ Μάρλεϊ» είναι γεγονός

Και κάνει θραύση στην Καλιφόρνια.

Πολλά διάσημα ονόματα κοιτούν να βγάλουν χρήματα από τη νόμιμη αγορά μαριχουάνας. Μόνο ένας όμως, ο οποίος έχει συνδεθεί από καιρό με τη μαριχουάνα, κατάφερε να αποκτήσει την επίσημη θέση στα επώνυμα αυτά προϊόντα.

Κι αυτός είναι ο Μπομπ Μάρλεϊ, ο άρχοντας της ρέγκε. To εμπορικό σήμα με όνομα Marley Natural (Φυσικός Μάρλεϊ ), παράγει μια σειρά από προϊόντα κάνναβης, τα οποία είναι διαθέσιμα σε όλα τα φαρμακεία της Καλιφόρνια (όπου η μαριχουάνα για ιατρικούς λόγους είναι νόμιμη) και στην πορεία αναμένεται να επεκταθούν και σε άλλες πολιτείες.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε και μια νέα σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος, λοσιόν και σαπούνι, φτιαγμένα με λάδι από σπόρους κάνναβης και Τζαμαϊκανά φυτικά προϊόντα, καθώς και μια σειρά από αξεσουάρ από ξύλο και γυαλί για το κάπνισμα της μαριχουάνας. Τα εν λόγω προϊόντα είναι διαθέσιμα και στο διαδίκτυο.

«Προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας με περιβαλλοντικό και υπεύθυνο τρόπο. Άλλωστε αυτό θα ήθελε και ο Μπομπ», δήλωσε η Tahira Rehmatullah, γενική διευθύντρια της Marley Natural.

To επώνυμο πλέον προϊόν που πήρε το όνομα του γνωστού Τζαμαϊκανού τραγουδιστή, ο οποίος πέθανε το 1981 από καρκίνο του μελανώματος, θα πωλείται με έγκριση της οικογένειας του θρυλικού μουσικού. Πρόκειται για μια μεγάλη συμφωνία αδειοδότησης με τη μητρική εταιρεία της Marley Natural, τη Privateer Holdings, μια εταιρεία επενδύσεων με επίκεντρο την κάνναβη.

Σημειώνεται ότι η Privateer Holdings, με έδρα το Σιάτλ, ανακοίνωσε τη δημιουργία της Marley Natural ένα χρόνο πριν. Σύμφωνα με τους επενδυτές οι πωλήσεις της κάνναβης, το τρέχον έτος, αναμένεται να ξεπεράσουν τα 6,7 δισ. δολάρια, καθώς όλο και περισσότερα κράτη δέχονται τη νομιμοποίησή της.