Η Mastercard παρουσιάζει τη νέα παγκόσμια πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών

Η Mastercard παρουσιάζει τη νέα παγκόσμια πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών

Δώρο επιστροφής χρημάτων για όσους πραγματοποιούν αγορές άνω των 10 ευρώ μέσω του Masterpass ως τις 10 Φεβρουαρίου.

Την παγκόσμια ηλεκτρονική πλατφόρμα πληρωμών MasterpassTM, η οποία επιτρέπει στους καταναλωτές να πραγματοποιούν αγορές μέσω του Διαδικτύου μέσα από ένα ενιαίο, ασφαλές περιβάλλον, παρουσιάζει και στην Ελλάδα η Mastercard.

Η Mastercard, μέσω του Masterpass, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών για γρήγορες και ασφαλείς ψηφιακές αγοραστικές εμπειρίες. Με την ψηφιακή αυτή πλατφόρμα πληρωμών, οι online αγορές γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια και ολοκληρώνονται σε μικρότερο χρόνο, με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του παγκοσμίου δικτύου πληρωμών της Mastercard.

Μάλιστα, όσοι πραγματοποιήσουν αγορές άνω των 10 ευρώ με κάρτες Mastercard μέσω Masterpass από τα χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα με το σήμα Masterpass, μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου 2018, κερδίζουν επιστροφή 5 ευρώ με κάθε αγορά!

Πώς ακριβώς λειτουργεί το Masterpass; Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προσθέσει όλες τις κάρτες και τις διευθύνσεις του στο ψηφιακό πορτοφόλι της συνεργαζόμενης τράπεζας που θα επιλέξει, ώστε στη συνέχεια, μέσω του Masterpass, να πραγματοποιεί πιο γρήγορα και με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια τις online πληρωμές του. Το Masterpass αποθηκεύει όλα τα στοιχεία χρέωσης και παράδοσης σε ένα ασφαλές σημείο. Λειτουργεί με όλες τις κάρτες των συνεργαζόμενων τραπεζών και προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής.

Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα ψηφιακής πληρωμής, το Masterpass λειτουργεί παντού -σε οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή υπολογιστή, tablet, laptop και κινητό. Οι καταναλωτές αποθηκεύουν τις κάρτες και τα στοιχεία τους και μπορούν να ψωνίζουν με ασφάλεια και ευκολία, από έναν μόνο λογαριασμό, χρησιμοποιώντας έναν μόνο κωδικό για την ολοκλήρωση της πληρωμής online.

Το Masterpass είναι σήμερα διαθέσιμο σε περισσότερους από 6.000 online εμπόρους σε όλη την Ελλάδα, προφέροντας γρήγορες και ασφαλείς ψηφιακές αγοραστικές εμπειρίες στους καταναλωτές, ενώ διατίθεται σε 360.000 εμπόρους και 41 χώρες, ανά τον κόσμο.

Επιπλέον, τα πρώτα ολοκληρωμένα ψηφιακά πορτοφόλια που βασίζονται στην υπηρεσία Masterpass, είναι ήδη διαθέσιμα στην Ελλάδα, σε desktop και mobile app (για υπολογιστές και φορητές συσκευές) εκδόσεις: το “my Alpha wallet” από την Alpha Bank και το Eurobank Masterpass από τη Eurobank.

Έτσι και οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν πλέον να αγοράσουν αυτό που θέλουν, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται, με κάθε συνδεδεμένη συσκευή τους.