Η Mega Brokers αναλαμβάνει για 5η συνεχόμενη χρονιά την ασφάλιση του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών

Η Mega Brokers αναλαμβάνει για 5η συνεχόμενη χρονιά την ασφάλιση του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Tο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών επιστρέφει στους Δελφούς και η Mega Brokers για 5η συνεχή χρονιά αναλαμβάνει την ασφάλισή του.

Τη Mega Brokers, εμπιστεύθηκε για 5η συνεχή χρονιά η οργανωτική Επιτροπή του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφώνγια την Aστική Ευθύνη Διοργάνωσης, Ασφάλιση Ακύρωσης & Εγκατάλειψης Εκδήλωσης, του φετινού συνεδρίου που εκκινεί τις εργασίες του 6 έως τις 9 Απριλίου στην πόλη των Δελφών.

Στο φόρουμ συμμετέχουν περισσότεροι από 700 ομιλητές από 34 χώρες. Οι θεματικοί πυλώνες του οικονομικού φόρουμ το οποίο ξεκίνησε να οργανώνεται στην Ελλάδα από το 2016, εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα από τη γεωπολιτική και διεθνή ασφάλεια, το μέλλον της Ευρώπης, τη βιωσιμότητα και την κλιματική αλλαγή, την τεχνολογία, μέχρι την εκπαίδευση και τον πολιτισμό.

Στο επίκεντρο των εργασιών του θα παρευρεθεί πλήθος σημαντικών ομιλητών, ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης. Ο κύριος Τάσος Χατζηθεοδοσίου Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής δήλωσε: «Είναι χαρά και τιμή για εμάς η ασφάλιση του 7ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών με τίτλο “New Realities” που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα διεθνή φόρουμ στο οποίο συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες. Ευχαριστούμε την οργανωτική επιτροπή για τη εμπιστοσύνη της για 5η συνεχή χρονιά, μέσω του συνεργάτη μας κυρίου Γκαδρή Ελευθέριου».