Η Mega Yeeros παρέχει επιπλέον έκπτωση στους πελάτες της λόγω κορωνοϊού

Η Mega Yeeros παρέχει επιπλέον έκπτωση στους πελάτες της λόγω κορωνοϊού
Η έκπτωση θα έχει ισχύ από την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 έως και την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020.

Στην παροχή επιπλέον έκπτωσης στους πελάτες της προχωρά η εταιρεία Megas Yeeros. Στην κίνηση αυτή προχωρά η Megas Yeeros λόγω έξαρσης του COVID – 19.

«Η Megas Yeeros με αίσθημα κατανόησης απέναντι στα γεγονότα που βιώνουμε όλοι μας,  λόγω της έξαρσης του COVID-19 και καθώς κύριο μέλημα μας είναι η απρόσκοπτη στήριξη των πελατών μας,  ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, σας ανακοινώνουμε ότι έχουμε αποφασίσει να προχωρήσουμε σε επιπλέον έκπτωση της τάξεως του 10% -πέραν των συμφωνηθέντων εκπτώσεων που ήδη λαμβάνουν- σε όλα μας τα προϊόντα Megas Yeeros & Mega Meatless.

Η συγκεκριμένη έκπτωση θα έχει ισχύ από την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 έως και την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020.

Πέραν της ποσοτικής έκπτωσης, η Megas Yeeros  θα σταθεί στο πλευρό των πελατών της με ειδικές ενέργειες ώστε να διασφαλίσει την αδιάλειπτη λειτουργία των καταστημάτων.

Μετά το πέρας αυτής της έκπτωσης η Μegas Yeeros, θα σας ενημερώσει για τις επόμενες ενέργειες, που έχουν στόχο την ενίσχυση των πελατών μας και των πωλήσεων τους».

Επιπλέον, η Μegas Yeeros με αφορμή την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας με Αρ. Πρωτ. Δ1α/Γ.Π.οικ 16393 και θέμα «Μέτρα Προστασίας της Δημόσιας Υγείας μέσω πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 σε χώρους εργασίας» ενημερώνει τα κάτωθι:

  • «Δεν έχουμε καμία σχέση εξάρτησης με την Κίνα καθώς δεν κάνουμε εισαγωγή πρώτων υλών ή εξαγωγή τελικών προϊόντων.
  • Δεν έχουμε καμία σχέση εξάρτησης με την Ιταλία σε ό,τι αφορά τον εφοδιασμό ή την παραγωγή.
  • Ακολουθούμε μία στρατηγική πολλαπλών πηγών προμηθειών από διάφορους προμηθευτές με βάση την Ευρώπη.
  • Μέχρι τώρα κανείς από τους προμηθευτές μας δεν έχει εγείρει ανησυχίες σε ό,τι αφορά τις έγκαιρες παραδόσεις.

Επιπλέον, δηλώνουμε υπεύθυνα ότι:

  • Κανένας από τους εργαζόμενους στην εταιρεία μας δεν έχει ταξιδέψει σε χώρες με τοπική μετάδοση του ιού COVID-19 και δεν έχει έρθει σε επαφή με άτομα που είτε έχουν ταξιδέψει είτε είχαν ως ενδιάμεσο σταθμό, τις χώρες αυτές.
  • Για την κεντρική μονάδα παραγωγής μας, έχουμε απαγορέψει προληπτικά οποιαδήποτε είσοδο σε επισκέπτες που έχουν έρθει σε επαφή, άμεσα ή έμμεσα (μέσω τρίτων) με αυτές τις χώρες.
  • Έχει οριστεί συγκεκριμένο πρόγραμμα απολύμανσης σε όλους τους χώρους (μονάδα παραγωγής, διοικητικά γραφεία, κοινόχρηστοι χώροι)
  • Οι εργαζόμενοι έχουν ενημερωθεί για τις Οδηγίες Υγιεινής για την προστασία της υγείας των ίδιων αλλά και για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού και έχουμε εγκαταστήσει και παρακολουθούμε συστηματικά την εφαρμογή των Μέσων Ατομικής Προστασίας (μάσκα και γάντια μιας χρήσεως).
  • Στις εισόδους της κεντρικής μονάδας παραγωγής υπάρχει αντισηπτικό διάλυμα χεριών και το προσωπικό θερμομετρείται πριν την έναρξη των εργασιών.
  • Οι Οδηγίες Ατομικής Υγιεινής του ΕΟΔΥ είναι αναρτημένες προς ενημέρωση του προσωπικού, ενώ η γραμματεία παρακολουθεί κάθε εξέλιξη ή νέα οδηγία δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού.
  • Ειδικά για τα φορτηγά διανομής της εταιρείας, το πρόγραμμα καθαρισμού έχει επικαιροποιηθεί και περιλαμβάνει καθημερινό καθαρισμό και απολύμανση με το πέρας της διανομής. Η απολύμανση γίνεται με εγκεκριμένο απολυμαντικό διάλυμα με ψεκασμό που χρησιμοποιείται για πιο ανθεκτικά στελέχη μικροοργανισμών από τον συγκεκριμένο ιό.

Διαχρονικά, κύρια προτεραιότητα της Megas Yeeros υπήρξε η υγεία και η ασφάλεια του ανθρώπινου δυναμικού, των συνεργατών και των εμπορευμάτων μας.

Στην κεντρική μονάδα παραγωγής ακολουθούμε τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής. Έτσι, διασφαλίζουμε πως όλα τα στάδια παραγωγής εξελίσσονται σε ένα καθαρό περιβάλλον που πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας τροφίμων.

Ομοίως, το προσωπικό και τα εμπορεύματά μας είναι προστατευμένα από την έκθεση σε ασθένειες στους χώρους παραγωγής.

Επιπροσθέτως έχουν ενεργοποιηθεί επιπλέον πρωτόκολλα ασφαλείας στη μονάδα  λειτουργίας για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κατάστασης σε ό,τι αφορά τον ιό Corona. Έτσι, έχουμε διασφαλίσει πως η λειτουργία μας πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών και των συνεργατών μας.

Καθώς η κατάσταση βρίσκεται υπό εξέλιξη, θα την παρακολουθούμε με προσοχή και θα σας κρατάμε ενήμερους».