Οι μεγάλοι νικητές του Διαγωνισμού Καινοτομίας της ERGO για το 2022

Οι μεγάλοι νικητές του Διαγωνισμού Καινοτομίας της ERGO για το 2022

Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται τεχνολογικά με ολοένα και ταχύτερους ρυθμούς, η καινοτομία είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που εξασφαλίζουν την κερδοφορία και τη βιωσιμότητα μιας επιχείρησης.

Με το σύνθημα «ΤΟΛΜΩ_ΣΧΕΔΙ@ΖΩ_ΔΗΜ!ΟΥΡΓΩ» η ERGO, δημιούργησε το ενδο-εταιρικό πρόγραμμα «Διαγωνισμός Καινοτομίας ERGO», με στόχο να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και το επιχειρηματικό πνεύμα των εργαζομένων της.

Η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από όλους τους εργαζόμενους με αποτέλεσμα o Διαγωνισμός Καινοτομίας 2022 να ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία.

Από τις 44 προτάσεις που κατατέθηκαν στην τελική φάση προκρίθηκαν 6,  βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων όπως, η πρωτοτυπία, η δυνατότητα υλοποίησης, η επίδραση στην εταιρεία και ο βαθμός πληρότητας/ετοιμότητας. Οι ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του διαγωνισμού, συμμετείχαν  στο Innovation Bootcamp, με ενδιαφέρουσες ομιλίες, διαδραστικά workshops και συνεδρίες mentoring,  με στόχο να προετοιμαστούν κατάλληλα για την περαιτέρω ανάπτυξη και παρουσίαση των ιδεών τους.

Δύο προτάσεις αναδείχθηκαν ως οι Μεγάλοι Νικητές του φετινού διαγωνισμού:

1ος Νικητής η ομάδα του ERGO BuySafe

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO Ασφαλιστική κ. Νίκος Αντιμησάρης με τον 1ο Μεγάλο Νικητή, την Ομάδα του ERGO BuySafe

2ος Νικητής η ομάδα του Snap n Drive

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO Ασφαλιστική κ. Νίκος Αντιμησάρης με τον 2ο Μεγάλο Νικητή, την Ομάδα του ERGO Snap n Drive
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO Ασφαλιστική κ. Νίκος Αντιμησάρης με τον 2ο Μεγάλο Νικητή, την Ομάδα του ERGO Snap n Drive

Με την πολύτιμη συμβολή του Found.ation, την κορυφαία πλατφόρμα τεχνολογίας και καινοτομίας στην ΝΑ Ευρώπη, ο Διαγωνισμός Καινοτομίας έδωσε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν και να γνωρίσουν νέους τρόπους συνεργασίας και ανάπτυξης προτάσεων μέσω δημιουργικών διαδραστικών και πρωτοπόρων διαδικασιών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO κ. Νίκος Αντιμησάρης συμμετείχε ενεργά στη διαδικασία επιλογής των προτάσεων και παρέδωσε τα βραβεία στις δύο νικήτριες ομάδες. Παράλληλα, συνεχάρη  όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία αυτή και συμμετείχαν με ενθουσιασμό, δημιουργικότητα και ομαδικό πνεύμα.

Ο κ. Αντιμησάρης δήλωσε σχετικά ότι «Στην ERGO είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας και πιστεύουμε ότι η καινοτομία ξεκινάει από εμάς τους ίδιους. Θα συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε το επιχειρηματικό πνεύμα, να παρέχουμε ευκαιρίες και μέσα ενδυνάμωσης για να δοκιμάζουμε νέες ιδέες και να αξιοποιούμε τα ταλέντα μας».