Οι μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα: Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στο νέο τεύχος του Fortune

Οι μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα: Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στο νέο τεύχος του Fortune
To μεγαλύτερο τεύχος της χρονιάς κυκλοφορεί στα περίπτερα την Τρίτη 29/12 - Δείτε τη λίστα με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα βάσει κύκλου εργασιών.

Οι πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονοµίας, οι κλάδοι που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και οι παράγοντες που επηρέασαν τις οικονοµικές επιδόσεις των µεγαλύτερων επιχειρήσεων της χώρας.

Το Fortune Greece σε συνεργασία με την ICAP Group of Companies καταρτίζουν τη λίστα για τις 100 μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Η έρευνα που δημοσιεύεται στο νέο τεύχος του Fortune, περιλαµβάνει τους 100 µεγαλύτερους οµίλους και εταιρείες βάσει κύκλου εργασιών για το 2019 που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Τα στοιχεία που παρατίθενται προέρχονται από την επεξεργασία των δηµοσιευµένων οικονοµικών καταστάσεων τόσο σε επίπεδο οµίλου (ενοποιηµένα στοιχεία), όσο και σε εταιρικό επίπεδο.

Φέτος παρουσιάζονται αναλυτικά οικονομικoί δείκτες για 100 εταιρείες, ανάλυση για την οικονομία και εκτιμήσεις για το 2021, πίνακες με τις επιχειρήσεις που σημείωσαν τις καλύτερες επιδόσεις, παρουσίαση σημαντικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας.

Την Τρίτη 29/12 μη χάσετε το μεγαλύτερο τεύχος της χρονιάς, που κυκλοφορεί στα περίπτερα!