Η Μέλισσα Κίκιζας στηρίζει την πρωτοβουλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Η Μέλισσα Κίκιζας στηρίζει την πρωτοβουλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε»
Ζυμαρικά ΜΕΛΙΣΣΑ

Προσφορά 1 τόνου ζυμαρικών από την εταιρεία.

Η Μέλισσα Κίκιζας συμμετείχε ενεργά στην πρωτοβουλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ προσφέροντας 1 τόνο ζυμαρικά στους συνολικά 25 τόνους τροφίμων που συγκεντρώθηκαν αλλά και τρέχοντας στον αγώνα δρόμου της διοργάνωσης με ομάδα 30 εργαζομένων.

Ειδικότερα, με την ευκαιρία της διοργάνωσης του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» η εταιρία δώρισε 2.000 πακέτα ζυμαρικά τα οποία μαζί με άλλα τρόφιμα θα δοθούν σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σίτισης.

Σημειώνεται ότι η δράση του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» πραγματοποιείται με τη συνδρομή της «Τράπεζας Τροφίμων» του Ιδρύματος για την καταπολέμηση της πείνας και της «Αποστολής», του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, φορέων με τους οποίους η Μέλισσα Κίκιζας διατηρεί έτσι και αλλιώς πολύχρονη σταθερή συνεργασία.

Επιπλέον, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι κοινωνικές δράσεις της εταιρίας πάντα είναι συνυφασμένες με την έμπρακτη συμμετοχή των ίδιων των ανθρώπων της. Στο πλαίσιο αυτό, ομάδα 30 εργαζομένων εξέφρασε την αλληλεγγύη της τρέχοντας στον Τρίτο Αγώνα Δρόμου του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» που έγινε την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 09.00 το πρωί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά.