Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ στις 20 πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες της Ελλάδας

Η ιδιαίτερα αυτή σημαντική διάκριση αναγνωρίζει και επιβραβεύει τη συνεισφορά της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ στην ελληνική επιχειρηματικότητα και αποτελεί τιμή για την εταιρεία που μέσα από την 70 ετών ιστορία της αποδεικνύει έμπρακτα ότι παραμένει πιστή στις αξίες και το όραμά της.

Η λίστα Most Admired Companies του περιοδικού FORTUNE, καταρτίζεται στην Ελλάδα για 5η συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί πλέον θεσμό για το ελληνικό επιχειρείν, επιβραβεύοντας οργανισμούς που δρουν με καινοτομία, εξωστρέφεια και εταιρική υπευθυνότητα.

Η λίστα ALL STARS, αποτελείται από το ΤΟΡ20 της συνολικής έρευνας και έχει ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί δημιουργήθηκε σε μια περίοδο που η εγχώρια οικονομία και επιχειρηματικότητα δοκιμάστηκαν σε πολλαπλά επίπεδα. Η αξιολόγηση των επιχειρήσεων γίνεται με βάση την εταιρική τους φήμη, με γνώμονα ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια που εγκαθίδρυσε η αμερικανική έκδοση του FORTUNE. Η αρχική λίστα αποτελείται από 319 εταιρείες των οποίων ο τζίρος κυμαίνεται άνω των 50 εκατ. ευρώ και είναι κερδοφόρες, ενώ περισσότερα από 1.700 ανώτατα στελέχη επιλέγουν τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου τους.

Η ιδιαίτερα αυτή σημαντική διάκριση αναγνωρίζει και επιβραβεύει τη συνεισφορά της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ στην ελληνική επιχειρηματικότητα και αποτελεί τιμή για την εταιρεία που μέσα από την 70 ετών ιστορία της αποδεικνύει έμπρακτα ότι παραμένει πιστή στις αξίες και το όραμά της. Σταθερή δέσμευσή της είναι να συνεχίσει την προσπάθειά της για παροχή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τους καταναλωτές και τους εργαζόμενούς της που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την επιχειρηματική της επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα για τη λίστα Most Admired Companies του FORTUNE εδώ.