Η μητέρα που βγάζει 15.000 δολάρια το μήνα απ’ το σπίτι της

Η μητέρα που βγάζει 15.000 δολάρια το μήνα απ’ το σπίτι της

12 ώρες δουλειάς απ' το σπίτι αρκούν για να καλύψουν όλα τα έξοδα της οικογένειας της. 

Οι περισσότερες μητέρες δεν είναι εξοικειωμένες με το να δουλεύουν online και πόσο μάλιστα απ’ το σπίτι – το σπίτι είναι το «βασίλειο» τους, ο χώρος που είναι «αφιερωμένος» στην οικογένεια τους.

Μια απ’ αυτές τις γυναίκες είναι και η Melissa Johnson, η οποία δεν είχε σκεφτεί ποτέ πως μπορεί να εργαστεί online, μέχρι που από περιέργεια συμπλήρωσε μια φόρμα. Πριν ακόμα καταλάβει τι είχε συμβεί, είχε ήδη βρει τον τρόπο για να χτυπήσει την κρίση και να φέρει στην οικογένειά της ένα έξτρα εισόδημα. Ένα μεγάλο εισόδημα.

«Βγάζω περίπου 11.000 – 15.000 δολάρια το μήνα δουλεύοντας από το σπίτι, ένα ποσό που μπορεί να αντικαταστήσει το μισθό της προηγούμενης δουλειάς μου, ιδίως αν ληφθεί υπόψη πως εργάζομαι περίπου 15-18 ώρες την εβδομάδα από το σπίτι» λέει η ίδια στο blog της.

Η δουλειά αυτή της έδωσε μια «ανάσα» καθώς  για καιρό έψαχνε για μια δουλειά άλλα έβρισκε διαρκώς «κλειστές πόρτες». «Χρειαζόμουν ένα σίγουρο εισόδημα, όχι έναν τρόπο να βγάλω γρήγορα χρήματα, όπως υπόσχονται οι περισσότερες αγγελίες στο διαδίκτυο. Έψαχνα έναν νόμιμο τρόπο για να κερδίσω τα προς το ζην για μένα και την οικογένειά μου. Το καλύτερο κομμάτι του να δουλεύω online είναι το γεγονός πως είμαι πάντα στο σπίτι με τα παιδιά. Χάρη στο Facebook Millionaire System Kit δίνω στα παιδιά μου όλα όσα τους αξίζουν», τονίζει.

«Ήταν πολύ εύκολο. Συμπλήρωσα τη φόρμα και έκανα αίτηση για μια θέση μερικής απασχόλησης. Ήμουν αρκετά τυχερή ώστε να πάρω το kit δωρεάν αφού έκαναν κάποιες προσφορές. Έλαβα το kit και μέσα σε 4 εβδομάδες είχα ήδη ξεκινήσει να βγάζω ήδη περισσότερα από 12.000 δολάρια το μήνα χωρίς να χρειαστεί να είμαι ειδική στους υπολογιστές. Δε χρειάζεται καν να πουλάω κάτι, ούτε κάποιος να αγοράζει.»

Εταιρείες αξίας εκατομμυρίων ψάχνουν διαρκώς για τέτοια άτομα , μεταξύ αυτών οι Amazon, Google, Walmart, Delta, Apple και άλλες πολλές.

«Υπάρχουν πολλές απάτες στο διαδίκτυο που ισχυρίζονται πως μπορείτε να βγάλετε μέχρι 150.000 δολάρια το μήνα, αλλά είναι απάτες» δηλώνει η Melissa.

Τα βήματα είναι απλά και τα αποκαλύπτει στο onlinecareerjournal.

Βήμα 1ο: Πηγαίντε στο Home Income Flow και συμπληρώστε την αίτηση για να ξεκινήσετε

Βήμα 2ο: Ακολουθήσετε τις οδηγίες του Home Income Flow και φτιάξτε τον λογαριασμό σας. Μετά θα σας δοθούν οδηγίες για τα πάντα.

Βήμα 3ο: Εξασφαλίστε τα κέρδη σας με επιταγή ή με άμεση τραπεζική μεταφορά