Η N26 δίνει πλέον και… δάνεια!

Η N26 δίνει πλέον και… δάνεια!

Σε συνεργασία με την Auxmoney, η εταιρεία δίνει δάνεια σε ελεύθερους επαγγελματίες και φοιτητές.

Η γερμανική εταιρεία Ν26 αποτελεί έναν απ’ τους σημαντικότερους εκπροσώπους του FinTech και όχι άδικα. Η εταιρεία που δίνει δυνατότητα ανοίγματος λογαριασμού εύκολα με μια βιντεοκλήση, έλαβε επίσημη άδειας λειτουργίας σαν τράπεζα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και δεν σταματά εκεί.

Η εταιρεία προσθέτει διαρκώς χαρακτηριστικά για να θυμίζει στα πάντα μια τράπεζα, χωρίς να είναι! Αναλυτικότερα, η εταιρεία προσφέρει ήδη καταναλωτικά δάνεια στη Γερμανία σε αξιόπιστους εργαζόμενους. Και ξεκινώντας από σήμερα, οι χρήστες του N26 που είναι αυτοαπασχολούμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, φοιτητές κλπ μπορούν επίσης να ζητήσουν ένα δάνειο χάρη στην Auxmoney.

Σε περίπτωση που αυτό το όνομα δε σας λέει κάτι, πρόκειται για την startup που φέρνει σε επαφές μεμονωμένους δανειστές με μεμονωμένους δανειολήπτες και λειτουργεί όπως άλλα credit marketplaces όπως το LendingClub, η Younited Credit και πολλά άλλα.

Αν πάτε στην επιλογή Credit στην εφαρμογή N26, θα ερωτηθείτε πόσα χρήματα θέλετε, τη διάρκεια της αποπληρωμής και την τρέχουσα κατάστασή σας.

Ανάλογα με την κατάστασή σας, το N26 θα προτείνει αυτόματα την καλύτερη πιστωτική δυνατότητα για εσάς. Αυτό σημαίνει πώς σε περίπτωση που είστε τακτικός υπάλληλος με σταθερό εισόδημα, το N26 είτε θα σας δώσει τα χρήματα είτε θα σας ταιριάξει με μια τράπεζα. Εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, το N26 θα σας προτείνει χρήματα μέσω του Auxmoney.

Και τα δύο προϊόντα σας επιτρέπουν να δανειστείτε από 1.000 μέχρι 25.000 ευρώ για 1 έως 5 έτη. Τα επιτόκια τώρα διαφοροποιούνται σημαντικά ανάλογα με το πόσα χρήματα ζητάτε και την κατάστασή σας.

Δυστυχώς, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στη Γερμανία προς το παρόν.