Η NAI Global ανακοινώνει νέο γραφείο στην Ελλάδα

Η NAI Global ανακοινώνει νέο γραφείο στην Ελλάδα

Τα γραφεία της NAI Global κατέχουν ηγετική θέση στις τοπικές αγορές και εργάζονται για να παρέχουν στους πελάτες τους εξαιρετικές λύσεις στις ανάγκες τους.

Ο Jay Olshonsky (SIOR, FRICS) και Πρόεδρος της NAI Global ανακοίνωσε σήμερα πως η NAI RealAct με έδρα την Αθήνα θα εξυπηρετεί τη χώρα με την παροχή υπηρεσιών σε γραφειακούς χώρους, βιομηχανικά ακίνητα, επενδυτικά ακίνητα, πωλήσεις / αναπτύξεις γης, ξενοδοχεία και οικιστικά ακίνητα.

Με γραφεία στην Αθήνα και ένα μεγάλο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών, η NAI RealAct παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα επαγγελματικών υπηρεσιών εμπορικών ακινήτων, συμπεριλαμβανομένων εκτιμήσεων, συμβουλευτική για την αγορά ακίνητης περιουσίας και  επενδυτικών συναλλαγών, εκπροσώπησης μισθωτών και αγοραστών, μισθώσεις, πωλήσεις, αναπτύξεις, διαχείριση έργων και γενικής συμβουλευτικής ακινήτων.

«Το οικονομικό κλίμα βελτιώνεται γοργά στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι οικονομικοί δείκτες ξεπερνούν τους στόχους, ενώ η αγορά ακινήτων εισέρχεται σε μια νέα εποχή, παρακινημένη από τον αυξανόμενο όγκο πωλήσεων και την εντονότερη ζήτηση για όλους τους τύπους ακινήτων. Η απορρόφηση εμπορικών ακινήτων αυξάνεται και νέοι διεθνείς επενδυτές εκφράζουν ενδιαφέρον για τις αγορές μας. Η ομάδα της NAI RealAct είναι έτοιμη να στηρίξει αυτό το αυξανόμενο κύμα αναγκών για υπηρεσίες στον τομέα των ακινήτων, μετά από μία μεγάλη περίοδο μηδαμινής σχεδόν αναπτυξιακής δραστηριότητας», δήλωσε η Άννα Νάζου (MRICS), βασικό ιδρυτικό μέλος, Managing Director και Μέτοχος της NAI RealAct.

Η  Άννα Νάζου είναι μία από τους πρώτους πιστοποιημένους εκτιμητές από το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) στην Ελλάδα, εξετάστρια του RICS, ενώ έχει επίσης υπηρετήσει ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου του RICS Hellas δύο φορές. Σήμερα υπηρετεί ως μέλος του εκλεγμένου από το συμβούλιο του RICS, Valuation Professional Group. Διαθέτει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και έχει εργαστεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες εμπορικές συναλλαγές ακινήτων στην Ελλάδα. Νωρίτερα στην καριέρα της, υπήρξε Επικεφαλής των διεθνών συναλλαγών για τη CBRE, έχοντας επίσης συνεργαστεί με την BNPP Real Estate, συνεργαζόμενες εταιρίες της Danos SA. Έχει επίσης ολοκληρώσει πολλά έργα ως project partner της NGKF.

Ο Παναγιώτης Μπουκουβάλας είναι επίσης μέτοχος της NAI RealAct, η οποία διαθέτει συνολικό προσωπικό περί τα 10 μέλη, συμπεριλαμβανομένων επτά επαγγελματιών με εμπειρία στην εκτίμηση, τη μεσιτεία εμπορικών ακινήτων καθώς και τη διαχείριση έργων ανάπτυξης. Με την υποστήριξη των συνεταίρων Παναγιώτη Μπουκουβάλα, Γιώργου Αργυρόπουλου, των συμβούλων Ιωάννη Λίζα (MRICS) και Γιώργου Φάντη στο τμήμα της μεσιτείας, η ομάδα της NAI RealAct έχει εκπροσωπήσει ένα μεγάλο αριθμό πολυεθνικών πελατών με εκτιμήσεις και μελέτες βιωσιμότητας για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, καθώς επίσης εταιρίες, ιδιώτες, θεσμικούς και άλλους επενδυτές με έδρα την Ελλάδα, την Κύπρο, την Πολωνία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία, την Τσεχία, τη Σερβία και την Κροατία.

Η NAI Global αποτελεί μια κορυφαία παγκόσμια εταιρία μεσιτείας εμπορικών ακινήτων. Τα γραφεία της NAI Global κατέχουν ηγετική θέση στις τοπικές αγορές και εργάζονται από κοινού για να παρέχουν στους πελάτες τους εξαιρετικές λύσεις στις ανάγκες τους για τα εμπορικά ακίνητα. Η NAI Global διαθέτει περισσότερα από 400 γραφεία σε στρατηγικές τοποθεσίες σε όλη τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία-Ειρηνικό, με περισσότερους από 7.000 επαγγελματίες της τοπικής αγοράς, που διαχειρίζονται ιδιοκτησίες πάνω από 4,5 δισεκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα. Κάθε χρόνο, η NAI Global πραγματοποιεί συναλλαγές εμπορικών ακινήτων ύψους πάνω από 20 δισεκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο.

Η NAI Global παρέχει ένα πλήρες φάσμα εταιρικών και θεσμικών υπηρεσιών στον τομέα των ακινήτων, όπως μεσιτεία και μισθώσεις, διαχείριση ακινήτων και εγκαταστάσεων, επενδύσεις σε ακίνητα και υπηρεσίες κεφαλαιαγοράς, ποιοτικό έλεγχο, συμβουλευτική στα logistics, καθώς και γενικές συμβουλευτικές υπηρεσίες στα ακίνητα.