Η ΝΔ επιμένει για τις εταιρείες Κασσελάκη: «Ποιος έχει δανείσει στα τέλη Δεκεμβρίου 2023 τον ΣΥΡΙΖΑ;»

Η ΝΔ επιμένει για τις εταιρείες Κασσελάκη: «Ποιος έχει δανείσει στα τέλη Δεκεμβρίου 2023 τον ΣΥΡΙΖΑ;»
Τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς, με το νέο λογότυπο του κόμματος, Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Οι παλινωδίες του κ. Κασσελάκη έχουν εξαφανίσει κάθε ψήγμα σοβαρότητας» υποστηρίζει η ΝΔ.

Συνέχεια στις επιθέσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη για τις επιχειρήσεις που «κατέχει στο εξωτερικό» δίνει η Νέα Δημοκρατία, στον απόηχο δήλωσης που έκανε την Τρίτη για το θέμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σχετικό non paper, το κυβερνών κόμμα υποστηρίζει πως «οι παλινωδίες του κ. Κασσελάκη γύρω από τις εταιρίες που κατέχει στο εξωτερικό, έχουν εξαφανίσει κάθε ψήγμα σοβαρότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

1η Μαρτίου ο κ. Κασσελάκης δηλώνει δημόσια: “Έχω ακόμα μερίσματα, χωρίς να είμαι στη διοίκηση”. Σήμερα ο κ. Κασσελάκης υποστηρίζει: “Έχω αποχωρήσει από τα αστακοκάραβα από τις 10/3/2023”.

Τι αλήθεια ισχύει για τη συγκεκριμένη εταιρία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Τι αλήθεια ισχύει για τις υπόλοιπες εταιρίες που διαθέτει στο εξωτερικό; Αφού, όπως λέει, έχει αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023, ποιος έχει δανείσει στα τέλη Δεκεμβρίου 2023 τον ΣΥΡΙΖΑ;» καταλήγουν από τη ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: