Η νέα εφαρμογή της IBM κάνει τη ζωή στο γραφείο λίγο πιο εύκολη

Η νέα εφαρμογή της IBM κάνει τη ζωή στο γραφείο λίγο πιο εύκολη
Office with white collar workers working on computers

Box και IBM παρουσιάζουν ένα νέο λογισμικό με έμφαση στο cloud.

Η IBM έχει μια σειρά από συνεργασίες τα τελευταία χρόνια που έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν ένα λογισμικό επιχειρηματικών εφαρμογών που θα βασίζεται σε cloud και mobile υπηρεσίες.

Ανάμεσα στις πιο αξιοσημείωτες είναι η συνεργασία της με την SAP και η συνεργασία με την Apple, με την οποία ανέπτυξαν περισσότερες από 100 moblie εφαρμογές.

Με τέτοια δυνατά ονόματα στο βιογραφικό της, είναι απορίας άξιο τι ετοιμάζει με την Box, την μικρή εταιρεία λογισμικού cloud.

Οι δυο εταιρείες ανακοίνωσαν την από κοινού ανάπτυξη ενός νέου λογισμικό για τη διαχείριση των εταιρικών εγγράφων – από υλικό του τμήματος μάρκετινγκ μέχρι νομικά έγγραφα. Σύντομα μάλιστα, το Box θα παρουσιάσει την εφαρμογή που έφτιαξαν οι δύο εταιρείες από το μηδέν.

Το Box Relay όπως θα λέγεται η εφαρμογή, θα είναι ένα σύστημα διαχείρισης της ροής εργασίας το οποίο θα εκσυγχρονίσει ορισμένες επιχειρηματικές διαδικασίες που απαιτούν εγκρίσεις από διάφορα μέλη της ομάδας για να μπορέσουν να προχωρήσουν, όπως οι συμβάσεις πώλησης ή λογιστικές επαληθεύσεις.

Τέλος, όπως ανακοίνωσε ο CEO του Box Aaron Levie το προϊόν θα πουληθεί, χωρίς να γνωστοποιήσει τη τιμή.